FASHION · REVIEWS

FRUMUSEȚE ȘI FEMINITATE – LAURA BALDINI

Îmi amintesc că încă de când eram mica îmi plăcea să port dresuri. Pe atunci mama era cea care le alegea și le asorta cu rochia și sandalele pe care mi le pregătea pentru fiecare zi. Câțiva ani mai târziu am început să aleg dresuri colorate pentru rochiile și ținutele simple, dresuri nude pentru rochiile elegante și bineînțeles dresuri negre, mate și groase pentru rochiile de iarnă în zilele reci. A fost o plăcere să fac parte din campania BUZZStore în care am testat dresurile Laura Baldini. Îmi amintesc că am mai avut produse de la acest brand în trecut, dar am putut încerca modele diferite din mai multe game.

IMG_20191130_135615

Gama Second Skin este creată din microfibră 3D, cu aderența și acoperire uniformă. Acestea te învelesc în confort și grație și sunt perfecte pentru vremea rece. Sunt disponibili în mai multe culori și mai multe variante: 40, 50, 60, 80 și 100 Den. Dresurile sunt foarte rezistente și elastice, cu o culoare opacă și foarte confortabili.

În ultima perioadă am ales cel mai des astfel de dresuri pentru că îmi place să port rochii de toamnă și iarnă cu cizme sau ghete. Pentru mine sunt cei mai confortabili și ușor de purtat.

IMG_20191130_140425

Trecem și la modele mai elegante. În colecția Modella sunt dresuri modelatoare, complet transparente și cu textură mătăsoase ce sunt atente la detalii și pun în evidență silueta. O astfel de pereche aleg pentru rochiile elegante și mulate în care vreau să arăt foarte bine. Din colecția Glamour fac parte dresuri cu texturi și modele diferite care atrag priviri și te scot din anonimat. Simplitatea, finețea și gingășia este adusă de gama Elegante în care predomină dresurile fine, mate și transparente în nuanțe neutre.

IMG_20191130_135912

Modelele pe care le-am încercat mi se par elegante, rezistente și foarte confortabile. Am început deja să le integrez în ținutele mele, iar modelele mai groase vor fi foarte purtate în următoarea perioadă. Am pus ochii și pe alte modele și de-abia aștept să dau și o comandă pe site-ul oficial.

Toate colecțiile și modelele sunt disponibile pe www.laurabaldini.ro la prețuri foarte bune. Am și un cod de reducere pentru cele care își doresc să încerce aceste produse, înainte de a finaliza comanda introdu codul “buzz15” în câmpul dedicat pentru o reducere de 15%, voucher-ul este valabil până la 31.01.2020.

Obișnuiești să porți dresuri? Ai încercat produsele Laura Baldini?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.