ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP · Uncategorized

BLOGMAS #15 – #16

Bună, draga mea!

Ziua de ieri a fost foarte relaxantă pentru mine și lipsită de conexiunea la internet. Am stat întreaga zi cu bunicii mei, am făcut cumpărături și le-am împodobit bradul. Pentru că am lipsit ieri, astăzi voi deschide 2 căsuțe din calendarele advent și îți voi arăta ce surprize s-au ascuns în acestea.

În căsuțele cu numărul 15 am găsit 3 produse de buze. În calendarul pătrat am găsit un ruj lichid metalic din gama Soft Matte Metallic Lip Cream în nuanța Copenhagen, o nuanță frumoasă care cred că a mai fost prezentă în variantă mini. Cel de-al doilea calendar de la NYX mi-a oferit un ruj din gama Soft Matte Lip Cream în nuanța Monte Carlo. Aceasta fiind o nuanță caldă de roșu rozaliu.

Calendarul de la Sleek mi-a oferit un produs dintr-o gamă nouă și foarte interesantă, mai exact un pigment pentru buze. Nuanța de astăzi este una nebună de mov care poartă numele Extra Sauce. Produsul promite o pigmentație puternică cu o cantitate mică de produs care va avea textură de oglindă.

IMG_20191214_121607

Și astăzi rămânem în zona buzelor datorită produselor din calendare. Singurul produs care iese puțin din această zonă este cel din calendarul pătrat de la NYX, fiind vorba despre o pensulă din peri sintetici pentru aplicarea corectorului sau corectarea și conturarea sprâncenelor. O nuanță absolut superbă am găsit în calendarul cu 24 de rujuri de la NYX. Cannes din gama Soft Matte Metallic Lip Cream este un cupru rozaliu metalizat foarte frumos, iar mirosul rujului este de bomboane.

Încă un produs cu nuanțe superbe era ascuns și în calendarul de la Sleek, nuanța Usual Tricks din gama Shattered Glass. Acesta este un gloss cu o nuanță subtilă de mov care conține particule sclipitoare de diferite dimensiuni și nuanțe care în funcție de lumină prind irizații mov și albastre. M-a cucerit din prima clipă și de-abia aștept să îl folosesc într-un machiaj mai deosebit.

IMG_20191216_095433

IMG_20191216_103016

Care este produsul de buze care te-a atras din cele descoperite în aceste 2 zile?

Îți mulțumesc pentru vizită.

2 thoughts on “BLOGMAS #15 – #16

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.