HAUL · MAKEUP

OMG MYSTERY BOX – EDIȚIA DE DECEMBRIE

În această săptămână pe Makeup Shop au apărut la vânzare cele 100 de cutii misterioase OMG pregătite pentru această lună. Acestea s-au epuizat rapid în doar câteva ore de la lansare, având un real succes. După achiziționarea acestei cutii a început marea așteptare pentru descoperirea conținutului pentru că așa cum a fost și în luna precedentă, conținutul cutiei a fost secret. Singurul indiciu dat a fost prezenta a 8 produse în variantă full size pregătite în aceasta.

IMG_20191212_150958

Am reușit și eu să pun mâna pe una dintre cutiile acestei luni și sunt mai mult decât încântată. E plină de bunătăți, produse noi de la branduri de top de pe site și merită cei 99 de lei, deoarece conținutul cutiei este mult mai valoros.

IMG_20191212_151303

Cele mai neașteptate produse din cutia din această lună sunt cele două palete. Deși în ediția trecută a fost prezentă o paletă Boys’n Berries, paleta Most Loved Mattes de la Milani este mult mai valoroasă. Prețul acesteia fiind de 144 de lei și depășind costul de achiziție al cutiei. Paleta este formată în totalitate de farduri mate, 12 la număr, în 3 tonuri care pot crea machiaje de zi și de seară. Cea de-a doua paletă se numește Cleopatra’s Kiss și este de la Sleek, prețul ei fiind de 68 de lei. Conține 2 farduri cremoase și 2 sub formă de pudră care arată foarte bine și pot fi folosite pe ochi, pe buze sau pe corp pe mai multe nuanțe de piele.

IMG_20191212_152002

IMG_20191212_152144

De la brandul Kiss mi-am achiziționat câteva perechi de gene false în trecut care s-au dovedit a fi prea mari pentru ochii mei, dar cu acestea am descoperit un lipici pentru gene foarte bun, ușor de aplicat și rezistent. M-am bucurat să găsesc în această cutie un primer pentru ten de la acest brand. Cu un mixt de uleiuri naturale, acest primer hidratează și oferă luminozitate tenului, fiind și îmbogățit cu particule de 24K. Produsul vine cu pompiță, fiind ușor de dozat, iar prețul acestuia este de 44 de lei.

IMG_20191212_152711

Produsele Boys’n Berries nu puteau lipsi nici din acest număr al cutiei. Brandul fiind prezent cu una dintre cele 3 mascara recent lansate. Am primit Oh La Lash Mascara pentru definire și alungire cu o periuță în formă de clepsidră. Cel de-al doilea produs este un glitter perfect atât ca textură, cat și ca nuanță pentru machiajul de sărbători. Acesta se numește Sextans și este un glitter roșu superb. Mascara având prețul de 56 de lei, iar glitterul de 28 de lei.

IMG_20191212_152319

Pentru ca machiajul să fie complet este necesar măcar un produs de buze, dar am primit mai multe. Mai exact 3 nuanțe din gama Liquid Suede de la NYX pentru a o alege pe cea mai potrivită pentru machiajul meu. Nuanțele sunt Brooklyn Thorn, Initiator și Club Hopper. Prețul pe site pentru acest set este de 89 de lei.

IMG_20191212_152353

Conținutul cutiei a fost completat de cateva mostre de BB și CC cream de la Lioele și o mostra de 5ml de fond de ten Lifeproof de la Sleek care promite o acoperire medie spre mare.

IMG_20191212_153035

Makeup Shop a avut o idee minunată cu acest concept, reușind să pună în fiecare cutie produse atrăgătoare, iar momentul descoperirii acestora să fie plin de suspans, bucurie și fericire. Îți recomand să achiziționezi o cutie OMG Box și să te convingi singură de bucuria pe care aceasta o aduce și bine-înțeles să te bucuri de produse minunate.

Urmărește pagina de Facebook și Instagram a celor de la Makeup Shop și contul de Instagram al OMG Box-ului pentru a fi la curent cu apariția acestei cutii, dar și cu ofertele care apar pe site. Toate produsele menționate le găsești pe MakeupShop.ro

Cum ți se par produsele din OMG Mystery Box din luna Decembrie?

Îți mulțumesc pentru vizită.

4 thoughts on “OMG MYSTERY BOX – EDIȚIA DE DECEMBRIE

  1. sincer, asta daa, pot zice ca cumva isi merita mult mai bn banii față de prima cutiuta 😍🤗 parerea mea, pe asta chiar imi pare rau ca am ratat-o. sa le folosesti cu placere

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.