ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #13

Bună, draga mea!

În prima zi în care deschidem 3 calendare advent în loc de 4, produsele din acestea sunt mai diverse potrivite pentru realizarea unei părți din machiaj. Din păcate astăzi timpul nu îmi permite să realizez un machiaj așa cum mi-aș dori, dar am pregătit un material video cu un machiaj pe care l-am promis de ceva timp și pe care îl poți urmări aici în această seară. Hai să vedem ce produse am descoperit astăzi.

În calendarul pătrat am găsit un iluminator pudră Duo Chromatic în nuanța Snow Rose, un iluminator auriu cu irizații roz. Cel de-al doilea calendar de la Nyx mi-a oferit un ruj lichid din gama Suede, o nuanță drăguță de maro aș zice, dar din swatchuri este un nude destul de deschis, care poartă numele Sandstorm.

În calendarul de la Sleek am găsit o mascara full size, varianta Black Utopia. O mascara neagră pentru volum și alungire, cu un aplicator în formă de clepsidră. De-abia aștept să mai termin din ce am desfăcut și să ajung să o testez.

IMG_20191212_161447

Îmi place că am ocazia să testez iluminatorul Duo Chromatic pentru că am văzut câteva colecții de la NYX în care aceste produse arată senzațional.

Ai încercat iluminatoare din gama Duo Chromatic de la NYX?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.