ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #12

Bună, draga mea!

De 12 zile deschidem calendarele advent și astăzi am ajuns la jumătatea acestora. Mai avem 12 zile până la Ajunul Crăciunului și până când vom descoperi minunatele cadouri ce le vom primi sub brad. Astăzi este și ziua în care ne vom despărți de unul dintre calendarele de la NYX, dar vom vorbi despre acesta la final. Hai să vedem ce surprize s-au ascuns în spatele ușilor din această zi.

Hidratarea buzelor este foarte importantă în perioada rece și mai ales când încercăm așa de multe rujuri. NYX a știut asta și a ascuns în căsuța de astăzi un balsam de buze din gama #This Is Everything. Tot spre hidratare duce și produsul din cel de-al doilea calendar de 24 de zile, în acesta fiind un gloss Butter Gloss în nuanța Angel Food Cake. Am mai spus despre această gama că este printre preferatele mele datorită formulei confortabile pe buze. Ultima zi din calendarul de 12 zile de la NYX mi-a oferit un produs pe care îmi doream să îl încerc de mult, când am văzut la Special Koko că îl folosește chiar și ca baza în machiajul ochilor. Gama din care acesta face parte se numește Powder Puff Lippie, iar recipientul are un burețel interesant care se îmbibă în produs spre deosebire de clasicul aplicator cu baghetă. Nuanța primită este Best Buds, un nude rose care are o textură ce se transformă din spumă cremoasă în una pudrată și mată și cu o aromă ușor fructat – vanilată.

Calendarul de la Sleek mă răsfață și el tot cu un produs de buze dintr-o gama care a mai fost prezentă în zilele trecute, Lip Shot. Nuanța fiind una delicioasă de roșu care poartă numele Corrupted.

IMG_20191211_110810

Pentru că astăzi ne despărțim de calendarul de 12 zile de la NYX mă gândeam să ne facem o părere finală despre acesta. Prețul calendarului a fost de 164 de lei, iar produsele din acesta ajung la 411 lei, fiind vorba de 12 produse în varianta full size. Nuanțele sunt majoritatea neutre și ușor de purtat, în diferite formule și texturi. În final eu zic că acest calendar a meritat prețul, îmi plac produsele din el și am ocazia să încerc nuanțe și game diferite din colecția NYX.

IMG_20191211_113353

Ce părere ai despre calendarul de 12 zile de la NYX acum când am ajuns la finalul lui?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.