ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #11

Bună, draga mea!

Spriritul sărbătorilor începe să își facă apariția și în produsele de machiaj din calendarele advent, în special în cele de buze prin nuanțele acestora. Am găsit și eu câteva produse interesante astăzi pe care ți le voi prezenta puțin în continuare.

Nuanțele de sărbătoare pe care le-am găsit astăzi sunt din calendarele de la NYX de 24 de zile. Acestea sunt un ruj metalic din gama Liquid Suede Metallic în nuanța Biker Babe în cel pătrat și un ruj din gama Soft Matte Metallic Lip Cream în nuanța Copenhagen în calendarul cu rujuri. Nuanțele sunt puțin asemănătoare, dar cel din gama Suede mi se pare mult mai metalic decât celălalt. Acest lucru poate fi un avantaj dacă îți plac rujurile metalice, dar și un dezavantaj pentru că poate scoate în evidență liniile fine ale buzelor sau crăpăturile acestora. Ultimul calendar de la NYX mi-a oferit astăzi nuanța Cannes din gama Soft Matte Lip Cream, o nuanță de nude piersiciu pentru machiajele de zi.

Calendarul de la Sleek ma îndrumă către un machiaj cu accentul pe ochi și îmi oferă un eyeliner negru Dip It Eyeliner. Produs pe care îl am și din calendarul de anul trecut, dar încă nu am reușit să experimentez atât cât mi-aș fi dorit cu astfel de produse.

IMG_20191211_110610

Mă gândeam ca produsele pe care le am deja să le pregătesc pentru un concurs la sfârșitul seriei Blogmas din acest an, în acest fel voi reuși să vă răsplătesc pentru toate zilele în care ați urmărit deschiderea calendarelor advent.

Care este eyelinerul tau preferat?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.