REVIEWS

ARTICOLE VESTIMENTARE RĂSFĂȚATE CU PERSIL DISCS 4 ÎN 1

Sunt momente când machiajul îmi dă bătăi de cap, nu prin aplicarea lui, ci prin pătarea articolelor vestimentare sau sunt zile când pur și simplu sunt neîndemânatică și reușesc să vărs ceva pe bluzele preferate. Pentru aceste momente Persil îmi vine în ajutor cu noile capsule Persil Discs 4 în 1.

Acestea combină 4 beneficii într-un singur disc: puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesătură. Gelul din interiorul capsulei se dizolvă în contact cu apa îndepărtând petele nedorite, oferind strălucire și prospețime hainelor. Datorită acestui concept este evitată supradozarea și reduce timpul alocat procesului de pregătire a spălării hainelor.

IMG_20191106_163951

Persil Discs 4 în 1 sunt disponibile în 2 variante pentru o curățare în profunzime a hainelor albe, cât și a celor colorate, fiind disponibile în cantitate de 11 sau 22 de capsule.

Am fost impresionată de aceste capsule și cu ajutorul lor am reușit să îndepărtez petele neplacute de pe hainele preferate. În momentul în care capsula se dizolvă nu se întâmplă ca detergentul să păteze acolo unde cade sau ca materialul din care sunt capsulele confecționate să rămână prin cuva mașinii de spălat, așa cum am auzit că s-ar întâmpla la unele capsule de acest gen. Aceste capsule mi se par foarte economice, pe lângă evitarea supradozarii se poate elimina și balsamul parfumat pentru rufe. Ambele variante de capsule au un miros foarte frumos și persistent în țesătură, dar preferatele mele sunt capsulele pentru haine colorate.

IMG_20191106_164117

Mai multe informații despre produse găsești pe www.persil.ro

Ai încercat Persil Discs 4 în 1 sau ai fi tentată să folosești astfel de capsule?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.