ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #9

Bună, draga mea!

Zilele se scurg, ne facem planuri și liste pentru perioada care se apropie cu pași repezi, dar nu uităm de calendarele advent. Ne începem această săptămână împreună descoperind ce surprize ne oferă acestea într-o zi de Luni.

În calendarul pătrat de la NYX am găsit un produs din gama Slip Tease Lip Lacquer în nuanța Strawberry Whip. Acesta fiind un luciu de buze cu strălucire de oglinda, cu un conținut ridicat de minerale care hidratează buzele și promite prevenirea crăpării lor și care are aromă de vanilie și mentă. Nuanța este foarte frumoasă și chiar sunt curioasă de cum se va simți textura acestui gloss pe buze. Cel de-al doilea calendar mi-a oferit un ruj mat baton în nuanța Natural, o nuanță foarte ușor de purtat și ușor de aplicat datorită formulei. În ultimul calendar de la NYX era ascuns un ruj lichid metalic din gama Suede Metallic Matte în nuanța Bella de care eu aș zice că este o nuanță interesantă de cupru.

Și calendarul de la Sleek tot un produs de buze mi-a oferit astăzi, acesta face parte din gama Lip Shot, fiind tot o nuanță frumoasă de mov care se numește Behind Closed Doors. Produsul promite o acoperire maximă dintr-o singură aplicare, fiind pigmentat cu un aspect strălucitor, oferind hidratare fără să fie lipicios. Nu am mai întâlnit această gamă până acum și sunt foarte curioasă să văd daca mi se va potrivi acest luciu de buze.

IMG_20191209_111232

Chiar dacă și în această zi toate produsele au fost de buze eu sunt încântată de nuanțele și texturile primite. Așa voi încerca produse noi și mă voi juca cu nuanțe spre care este posibil să nu mă fi îndreptat în mod normal.

Care este nuanța pe care ai alege-o din cele de astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

20 thoughts on “BLOGMAS #9

  1. Imi plac tare mult culorile astea inchise la rujuri. Sunt perfecte pentru perioada asta mai rece

    Like

  2. Produsele NYX sunt tare faine. Sunt incantata de rujurile lor. Aceste nuante insa imi lipsesc!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.