ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #8

Bună, draga mea!

Ne începem acestă Duminică cu surprizele și bunătățile din calendarele advent. Produsele din spatele acestor căsuțe se potrivesc de minune cu aceste zile reci și vor face ca machiajul să arate foarte bine, datorită nuanțelor.

În această zi calendarul pătrat de la NYX mi-a oferit un creion retractabil pentru buze în nuanța Nude, foarte util un astfel de creion pentru că poate fi folosit cu orice nuanță de ruj. În cel de-al doilea calendar de 24 de zile am găsit un ruj lichid mat din gama Suede, nuanța Soft – Spoken despre care cred că v-am mai zis zilele trecute că este printre preferatele mele. Ultimul calendar de la NYX mi-a oferit un ruj care se potrivește mai mult pentru toamnă, acesta fiind Transylvania din gama Soft Matte Lip Cream. O nuanță foarte frumoasă de mov închis care se potrivește foarte bine gusturilor mele.

Și calendarul de la Sleek mi-a oferit o nuanță superbă, dar de blush de această dată. Un blush sidefat care se numește Pomegranate.

IMG_20191208_123751

Produsele de buze se potrivesc între ele astfel încât să fie folosite ca atare sau să creeze un ombre al buzelor, dar și cu fardul de obraz pentru un look în aceeași zonă de nuanțe.

Sunt curioasă să aflu care este cea mai închisă nuanță de ruj pe care ai purtat-o așa că îți aștept comentariile în căsuța de mai jos.

Îți mulțumesc pentru vizită.

6 thoughts on “BLOGMAS #8

  1. Eu sunt fana nuanțe deschise, roz pal, o singura data am încercat ceva vișiniu și mi s-a părut ca ma îmbătrânește tare. Nu zic nu, poate un machiaj profesional mi-ar prinde bine sa învăț cum sa folosesc rujurile mai tari.

    Like

  2. Ce fain pare blush-ul. Desi de obicei mi se scurg ochii dupa rujuri, azi m-a atras mai mult acest blush.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.