REVIEWS · SKIN CARE

GEROVITAL PLANT CU 96% INGREDIENTE NATURALE

Gerovital reinventează gama Gerovital Plant cu o formulă delicată și ușoară cu până la 98% ingrediente naturale ce este destinată tenului normal și mixt. Gama cuprinde etapele unei rutine de îngrijire de la curățare, hidratare și oxigenare, până la reducerea ridurilor, regenerarea pielii, energizarea și îmbunătățirea luminozității acesteia.

IMG_20191103_154820

Noutatea este reprezentată de complexul Poliplant Microbiom Protect, adica Equibiome și un complex natural de plante din flora locală ce joacă un rol important în creșterea imunității și echilibrarea microbiomului pielii. Equibiome este un extract de rădăcină de brusture ce previne dezechilibrul microbian de pe piele pentru un confort de lungă durată și reactivitate scăzută.

Am încercat și eu 3 produse din această gamă, iar acestea sunt:

Apa micelară cu protecție naturală microbiană este destinată pentru față, gât și decolteu. Conține Complex Microbiom Poliplant Protect care are rol de purificare și de echilibrare a microbiomului pielii, restabilind echilibrul natural al pielii și curățând machiajul, sebumul și impuritățile de pe ten. Acest produs este destinat tenului mixt și normal.

IMG_20191103_154903

Booster-ul de Vitalitate și Strălucire este format din 10 fiole de ser cu o formulă fluidă care se absoarbe rapid în piele, formula fiind concepută pentru tenul normal și mixt oferind acestuia energizare și strălucire. Pe lângă Complexul Poliplant Microbiom Protect conține și Sepitonic M3, un complex de săruri minerale care stimulează respirația celulară și regenerarea pielii. Niacinamida care îmbunătățește circulația capilară și Vitamina C lipozomala care susține sinteza noilor fibre de colagen. Această combinație de ingrediente oferă tenului un aspect mai tânăr , revitalizat și strălucitor.

Serul poate fi aplicat singur sau în combinație cu creme sau seruri de îngrijire a tenului, de preferabil seara pentru a permite tenului să se regenereze mai rapid. Se aplică pe ten prin masaj ușor.

IMG_20191103_155429

Crema Hidratantă este concepută pentru menținerea nivelului optim de hidratare a tenului normal și a celui mixt. Crema conține Complexul Poliplant Microbiom Protect care restabilește echilibrul microbiomului pielii, ulei de măsline și Aquaxylul care refac funcția de barieră a pielii contribuind la diminuarea pierderilor transepidermale de apă și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm și Sepitonic M3 care este un complex de minerale indispensabile metabolismului celular care revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora. Se folosește zilnic, dimineața și seara, pe ten, gât și decolteu pe tenul normal și pe cel mixt.

IMG_20191103_155047

Pe parcursul testării acestei game tenul meu a fost mai hidratat, mai luminos și nu mi-am mai simțit tenul deshidratat și uscat odată cu scăderea temperaturilor. Voi continua să folosesc produsele și deja plănuiesc să recumpăr fiolele pentru că mi-au plăcut cel mai mult. Îmi place ca pe acesta să îl aplic pe tenul umezit și după 2-3 minute să aplic crema din aceeași gamă.

Produsele sunt disponibile pe Farmec.ro și în magazinele Farmec și Gerovital.

Tu ai încercat gama Gerovital Plant?

Îți mulțumesc pentru vizită.

8 thoughts on “GEROVITAL PLANT CU 96% INGREDIENTE NATURALE

  1. Da, am folosit Gerovital Plant pe vremuri, cand eram studenta, era un brand recunoscut pentru calitatea produselor!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.