ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #6

Bună, draga mea!

Sper ca în această dimineață ai găsit ghetuțele pline cu tot ceea ce ți-ai dorit, dar mai ales cu fericire și bucurie. Cât este încă proaspătă bucuria darurilor lăsate de Moș Nicolae vom deshide și calendarele advent și ne vom bucura de produsele găsite în acestea.

În această zi specială, calendarul de 24 de zile de la Nyx mi-a oferit un gloss dintr-o gama recent lansată. Aceasta poartă numele de Filler Instinct, nuanța mea este Brunch Drunk cu particule aurii și o textură ce promite un volum substanțial buzelor când este aplicat într-o cantitate generoasă pe buzele curate sau peste un alt ruj, fiind acel gloss care dă senzația de pișcături la nivelul buzelor. Calendarul cu rujuri de 24 de zile mi-a oferit o nuanță superbă de roșu metalizat deși în recipient se vede rozaliu, care poartă numele Monte Carlo și care face parte din colecția Soft Matte Metallic Lip Cream. În ultimul calendar de la NYX s-a ascuns tot un ruj metalic într-o nuanță de vișină foarte frumoasă, numele ei fiind Copenhagen și făcând parte din aceeași gamă ca rujul precedent, Soft Matte Metallic Lip Cream.

În zi de sărbătoare calendarul de la Sleek mi-a oferit un eyeliner auriu plin de sclipici, un produs perfect pentru această perioadă în care machiajele sunt tot mai festive.

IMG_20191206_114427

Am în minte câteva machiaje pe care le-aș putea realiza cu produsele primite și sper să reușesc să le realizez și să vi le prezint în zilele următoare.

Ai folosit nuanțe metalice de ruj?

Îți mulțumesc pentru vizită.

8 thoughts on “BLOGMAS #6

  1. Nu am nici un ruj metalic si ma gandesc ca ar fi extrem de potrivit pentru perioada asta a anului. Am sa incerc si eu sa vad cum mi se potriveste

    Like

  2. Imi plac nuantele rujurilor de la Nyx, acum constat ca nu am nici unul de fapt nici un produs Nyx

    Like

  3. Sleek glitter imi face cu ochiul. Sunt tare curioasa cum e. Numai bunatati ai avut in aceasta zi!! 😃😃

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.