ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #5

Bună, draga mea!

Începem și ziua de astăzi cu surprize și cu descoperirea acestora în calendarele advent pentru că ziua 5 vine cu noutăți. Produse noi, texturi, culori și produse deosebite așa cum ne-a obișnuit. Până la deschiderea ușilor din această zi vreau să îți amintesc că în această seara ne vom pregăti ghetuțele pentru Moș Nicolae, iar mâine dimineață ne revedem cu surpriza lăsată de el împreună cu deschiderea calendarelor advent.

Calendarul mare de la NYX mi-a oferit o pensulă sintetică, foarte fină pentru estomparea fardului în pliu. Nu ne abatem foarte mult și rămânem în zona de rujuri pentru că în calendarul de 24 de rujuri am găsit un ulei de buze în nuanța Sheer care face parte din gama #This is Everything. Mai am 2 nuanțe din această gamă și îmi plac foarte mult, sunt foarte hidratante și hrănitoare pentru buze, efectul acestei hidratări fiind de lungă durată. În același timp are un efect de gloss care dă o nuanță plăcută și un ușor volum buzelor. Tot un ruj am găsit și în calendarul de 12 zile, într-o nuanță foarte frumoasă de roz care sper să mi se potrivească. Aceasta este din gama Suede, dar sub formă de baton, nuanța fiind Clinger.

La fel ca ieri, calendarul de la Sleek aduce noutatea. Produsul de astăzi este un ruj un într-o nuanță foarte frumoasă de nude care se numește Controversy. Acest ruj poartă numele de Lip Dose Soft Matte LipClick pentru că se aseamănă cu un pix și pentru a scoate produsul trebuie apăsat butonul din capăt.

IMG_20191205_111801

Sunt încântată de cele 2 rujuri primite și de nuanțele acestora, dar mai ales de produsul pentru buze pentru că acesta niciodată nu îmi lipsește din geantă, așa că ți-l recomand cu mare drag. Am făcut și un swatch pentru cele 2 rujuri, cel roz este foarte intens și rezistent, iar cel nude hidratant și ușor de aplicat.

IMG_20191205_111904

Ce părere ai despre rujul de la Sleek, ai încercat un astfel de produs?

Îți mulțumesc pentru vizită și te invit să te înscrii la cele 3 concursuri active pe Instagram.

17 thoughts on “BLOGMAS #5

 1. Nu le-am încercat dar le-aș da o șansă, de ce nu?
  Cu atât mai mult cu cât Nyx este un brand despre care am auzit lucruri bune.

  Like

 2. Ce frumos este cel roz, exact ce port eu. Bine, in sezonul rece mai optez si pentru nuanțe de nude, dar vara port numai roz.

  Like

 3. Arata foarte bine rujurile. Din pacate nu am incercat nici un ruj NYX pana acum, dar chiar m-ai facut curioasa

  Like

 4. Rozul acela intens e superb!! O sa caut si eu rujul! Arata bine de tot. 😍😍😍 Si cel de la Sleek pare interesant.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.