ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #4

Bună, draga mea!

Și astăzi punem accentul tot pe buze cu cea de-a doua zi în care toate calendarele advent ascund produse de buze. De la nuanțe de nude, ușor de purtat pe timpul zilei, la cele de roșu pentru seri speciale, până la glossuri sclipitoare pentru un look deosebit, ziua de astăzi ne poartă prin nuanțe și texturi diferite.

În calendarul advent pătrat am găsit un produs lansat recent la NYX, un gloss în nuanța Jawbraker din colecția Candy Slick cu o formulă satinată și lejeră pe care de-abia aștept să o încerc. Nuanța Sao Paulo din gama Soft Matte Lip Cream se ascundea în spatele căsuței de astăzi din celalalt calendar de 24 de zile, un ruj lichid mat într-o nuanță dulce de roz. În calendarul de 12 zile am găsit una dintre nuanțele mele preferate din gama Suede și anume nuanța Soft – Spoken, fiind o nuanță de nude foarte ușor de combinat și de purtat.

Tot un gloss am găsit și în calendarul de la Sleek. O noutate pentru mine este gama Shattered Glass cu nuanța de astăzi Bad Moon. Acesta conține particule strălucitoare de diferite dimensiuni și deja mă gândesc că va arăta senzațional într-un machiaj de sărbători. Poate fi aplicat peste un alt ruj pentru a da impresia de volum sau ca atare.

IMG_20191204_103250

Îmi place că am găsit o diversitate de nuanțe și că toate acestea sunt purtabile. Îmi mai rămâne să le testez și să îmi aleg preferata.

Care este rujul pe care l-ai alege pentru sărbători dintre cele prezentate astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

6 thoughts on “BLOGMAS #4

  1. Toate aceste nuante arata bine si nuantele sunt perfecte chiar si pentru mine. Poate ca ar trebui sa-mi fac curaj si sa incerc si eu produse NYX

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.