ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP

BLOGMAS #2

Bună, draga mea!

Este prima săptămână pe care o începem cu deschiderea calendarelor advent, făcând astfel ziua de luni mai plăcută și mai ușoară datorită surprizelor din acestea. Mi-aș fi dorit ca și astăzi să pot realiza un machiaj cu produsele descoperite, dar după ce le-am văzut m-am gândit să păstrez unul dintre ele, pe cel pe care îl consider vedeta zilei, pentru un tutorial de machiaj de sărbători.

Voi păstra ordinea de ieri și voi începe cu cele de 24 de zile de la NYX, în cel pătrat am găsit un pigment din gama Foil Pigment în nuanța Malice, fiind un pigment gri – auriu interesant foarte potrivit pentru machiajul de sărbători, iar în celălalt un ruj lichid mat din gama Suede în nuanța Cherry Skies, o nuanță de burgund perfectă pentru anotimpul rece. În cel din urmă calendar de la NYX am găsit un ruj lichid mat din gama Soft Matte Lip Cream în nuanța London, care este un nude deschis.

În calendarul Sleek am descoperit o pensulă din peri sintetici pentru buze. Mai am câteva pensule din calendarul de anul trecut care s-au păstrat bine atât când le-am folosit, cât și când le-am spălat.

IMG_20191202_095850

IMG_20191202_095914

Ce părere ai despre produsele de astăzi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

14 thoughts on “BLOGMAS #2

  1. Cu rujul m ai furat, sincer as vrea sa l incerc, am avut placersa sa folosesc produse Nyx, dar ruj inca nu

    Like

  2. Mi-a plăcut ideea încă de la început, cu calendarul advent. îmi place ce ai descoperit, mai ales că produsele de makeup sunt preferatele tale. Și ale mele 🙂

    Like

  3. Fardul are o nuanta foarte interesanta!! Si rujurile imi fac cu ochiul. Am si eu un ruj nou cremos de la Nyx. E fain! 😘

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.