ADVENT CALENDAR 2019 · MAKEUP · MAKEUP LOOK

BLOGMAS #1 – CALENDARE ADVENT 2019

Bună, draga mea!

A venit aceea perioadă din an în care începem să deschidem calendarele advent și să numărăm zilele până la seara de Crăciun când vom decoperi ce cadouri ne va lăsa sub brad Moș Crăciun. Mi-am ales și eu câteva calendare advent cu produse de machiaj, la fel ca anul trecut le voi deschide în fiecare zi în seria Blogmas și vom descoperi împreună ce se află în spatele fiecărei uși.

Pentru acest Decembrie am ales 3 calendare advent de la NYX, toate fiind din gama Love Lust Disco. Primul dintre ele este 24 Days Advent Calendar – Gratest Hits Mix Surprise fiind un pătrat ce conține 24 de produse full size, cel de-al doilea este Gratest Hits Lip Advent Calendar, tot de 24 de zile și care conține produse de buze din mai multe game în format mini. Cel din urmă se numește 12 Days of Christmas Calendar – Gratest Hits Lips, așa cum îi spune și numele are 12 zile și conține produse de buze full size din mai multe game. Calendarul cu 24 de rujuri în format mini este disponibil aici pe Pink Panda, iar pentru celelalte două poți urmări stocul aici pe Cult Beauty, un site ce livrează în România.

Ultimul calendar cu produse de machiaj este cel de la Sleek – New Day, New Attitude. Acesta conține 24 de produse în full size și mini size, dar și pensule. Calendarul a fost comandat din UK și nu îl vei găsi disponibil în România.

IMG_20191130_110727

În acest an am ales și câteva calendare advent cu dulciuri pe care de-abia aștept să le deschid împreună cu familia mea. Surprizele din acestea le vei vedea în fiecare zi pe contul meu de Instagram în Story.

IMG_20191130_115416

Acestea fiind spuse să vedem ce produse se ascund în spatele primei zile de calendare advent. Voi începe cu cele de 24 de zile de la NYX, în cel pătrat am găsit un ruj baton din gama Suede Lipstick în nuanța STFU, o nuanță de mov exact pe gustul meu, iar în celălalt un gloss din gama Butter Gloss în nuanța Tiramisu, o nuanță subtilă cu o textură hidratantă și foarte puțin lipicioasă. În cel din urmă calendar de la NYX am găsit un ruj lichid mat din gama Lip Lingerie în nuanța Seduction, o nuanță de nude rose pentru un look de zi.

În calendarul Sleek am descoperit o mini paletă All Night Long, aceasta a fost și în calendarul advent de anul trecut. Conține nuanțe mate și sidefate ce pot fi folosite într-un machiaj natural de zi.

IMG_20191201_100711

Surpriza seriei Blogmas din acest an este că în zilele în care produsele îmi vor permite și voi putea să le combin voi crea un machiaj cu acestea. Pentru prima zi am făcut un machiaj lejer de zi cu accentul pe buze, în care am folosit câteva nuanțe din paleta de la Sleek și rujul din gama Lip Lingerie în nuanța Seduction.

IMG_20191201_123418

Aștept părerea ta despre produsele din această primă zi și despre machiajul pe care l-am realizat astăzi în secțiunea de comentarii ❤

Pentru că este luna cadourilor pe Instagram am 2 concursuri active la care te poți înscrie și pe care le găsești aici.

Îți mulțumesc pentru vizită.

14 thoughts on “BLOGMAS #1 – CALENDARE ADVENT 2019

 1. Foarte bine ți-a ieștit machiajul. Îmi plac calendarele advent. Am luat și eu două pentru fiica mea
  .

  Like

 2. Pe mine ma tenteaza si varianta cu cosmetice, si cea cu dulciuri, merg bine impreuna 😀

  Like

 3. Machiajul tau este foarte reusit, iar dintre toate produsele, mi-au rămas pe retină cutia cu Toblerone – deh! copilul din mine! 🙂 – si fardurile pt pleoape!

  Like

 4. Omg, te-ai pregatit intens in acest an!! Ai asa multe calendare faine, sa te bucuri de ele!! Imi place ce produse ai descoperit. As vrea si eu un calendar Toblerone. Nu am sesizat pe nicaieri unul. 😍😍😍

  Like

 5. Foarte faine prosusele din prima zi. Parca imi pare putin rau ca nu am cumparat niciun advent calendar anul asta.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.