HAUL · MAKEUP · REVIEWS

CUTIA SIMPATICĂ CU PRODUSE FARMASI

Știți deja că iubesc produsele de machiaj, iar când vine vorba să testez produse noi sau branduri noi sufletul meu este în extaz. În urmă cu câteva luni, simpatica cutie de la Farmasi a ajuns și în mâinile mele. Cu siguranță ați văzut în online că s-au întors în România cu multe produse interesante atât de beauty, cât și pentru casă. Am încercat și eu produsele lor, iar astăzi vă spun impresiile mele despre acestea.

Produsele au venit într-o cutiuță adorabilă pe care o voi păstra pe măsuța mea de machiaj. În această cutiuță am găsit 8 produse de machiaj: 3 pentru ten, 3 pentru zona ochilor și 2 pentru buze pe care vi le voi prezenta în continuare.

IMG_20190901_161844

Un BB Cream cu ulei de macadamia, ulei de argan, vitamina B3, colagen, SPF 15, proteine de mătase și extract de ovăz care promite uniformizarea tenului fără să încarce porii, oferind luminozitate și hidratare. Are o acoperire medie, cu aspect natural semi-mat. Eu am nuanța 02 care este pentru ten deschis spre mediu, s-a așezat foarte frumos pe ten și nuanța mi se potrivește, dar am impresia că oxidează puțin pe tenul meu.

Tot pentru ten am și un baton corector care acoperă cearcănele și imperfecțiunile. Acest produs se estompează foarte bine în produsul anterior, are o nuanță ușor rozalie care ajută la uniformizarea zonei din jurul ochilor și la acoperirea cearcănelor. Ultimul produs pentru ten este un fard de obraz în nuanța Sweet Almond. O nuanță subtilă de roz cu particule de luminozitate care oferă un aspect natural, are o textură fină care se aplică foarte bine pe ten fără să lase pete.

IMG_20190901_164613

Un produs cu mare potențial, dar pe care eu trebuie să învăț să îl folosesc este eyelinerul lichid. Acesta este rezistent, se usucă destul de repede și mat, are o nuanță intensă și opacă de negru, pensula fiind subțire și destul de precisă pentru cei cu experiență în aplicarea eyelinerului. Machiajul ochilor se încheie cu mascara Extreme Curl care oferă alungire, volum și curbare genelor. Periuța este mare și ușor curbată, formula rezistă pe parcursul zilei fără să curgă sau să se fărâmițeze sub ochi.

IMG_20190901_164718

Creionul pentru sprâncene în Light Brown are o textură cremoasă care ajută la umplerea golurilor din sprâncene, nuanța este potrivită pentru blonde și șatene și are un subton rece care se aseamănă foarte bine cu cel al firelor de păr naturale. Ultimele produse sunt cele pentru buze: un creion pentru contur numărul 223 și un ruj lichid mat numărul 08 Sunset Breeze, ambele în nuanțe de nude care se potrivesc prefect împreună. Creionul este cremos și se aplică foarte ușor pe buze. Rujul are un aplicator clasic care face ca distribuirea produsului să fie ușoară, rapidă și fără pete, fiind vorba de o culoare opacă care se usucă repede și devine foarte rezistentă.

IMG_20190901_164248

IMG_20190901_164255

Îmi plac foarte mult produsele din cutiuța Farmasi și cu siguranță le veți mai vedea pe acestea, dar și multe altele în postările următoare pentru că am pus ochii pe câteva produse din broșura lor.

Unboxing-ul video al acestei cutii îl poți viziona aici, iar în scurt timp voi posta un clip în care voi realiza un machiaj cu aceste produse așa că nu uita să te abonezi.

Ai încercat sau îți dorești să încerci produsele Farmasi?

Îți mulțumesc pentru vizită.

8 thoughts on “CUTIA SIMPATICĂ CU PRODUSE FARMASI

  1. Arata tare bine toate produsele 🤗 eu inca nu am folosit nimic de la acest brand momentan, sa le folosesti cu placere 💕

    Like

  2. Am fost tare incantata de produsele Farmasi, recunosc sunt peste asteptarile mele si preturile sunt decente.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.