HAUL · MAKEUP · PAGINI DE JURNAL

MAKEUP FEST 2019

În weekend a avut loc cea de-a 7-a ediție Makeup Fest ce s-a desfășurat ca de obicei la Crystal Palace Ballroom în București. Pe lângă workshopuri și concursul de la scena mare au avut loc demonstrații de makeup și la standurile Andra Cosmetics, Glittero, Nyx și altele. Branduri ca Nyx, Glittero, Cupio, Muah, Melkior, Beauty One, Golden Rose, Make Up For Ever, Cincitta, Andra Cosmetics, Inglot, Lecții de machiaj, Ama Pigments, Catrice, Essence, Estee Lauder, Forever Lash, Iana Willkofer, Kryolan, Leonardo, Magazinul de Make-up, Malu Wilz, Paese au venit cu produse atractive la prețuri foarte bune .

Am reușit să fac și eu o vizită rapidă, să îmi achiziționez ceva și să îmi fac o părere despre târgul din acest an. În primul rând am fost puțin dezamăgită de standul celor de la NYX pentru că nu au avut nimic din colecția de sărbători, în ultimii 2 ani mi-am achiziționat de aici calendarele advent sau diferite pachete atrăgătoare (vezi aici ce mi-am cumpărat anul trecut de la NYX). La standul lor, Sofia, câștigătoarea NYX Face Awards de anul acesta și cea care a fost desemnată Global Artist of The Year făcea o demonstrație de machiaj fantasy.

La standul Andra Cosmetic, Special Koko a făcut o demonstrație de machiaj cu noile palete BPerfect care sunt absolut superbe, iar Alexandra Turkoane a făcut o demonstrație de makeup la standul Glittero, demonstrație în care a încercat noua pudră de orez a brandului lansată în cadrul târgului. Pentru prima dată am văzut un stand cu produsele Essence, Catrice, Revlon și Real Techniques și mi se pare minunat că printre branduri high end cu produse scumpe au adus și aceste branduri cu produse accesibile și minunate. Aveau multe produse interesante din colecțiile noi sau cele permanente ce merită încercate. La Ama Pigments și Cupio am văzut o mulțime de pigmenți în nuanțe și irizații superbe, pigmenți duo chrome sau fulgi, la prețuri foarte bune.

În anii trecuți eram foarte atrasă de standul NYX și colecția lor de Crăciun și aruncam o privire către celelalte standuri, dar anul acesta, datorită cursului de machiaj la care am învățat mai multe despre produse și pensule mi-au atras atenția mult mai multe produse de la diferite branduri. Cu toate acestea am plecat în minte cu o listă de produse, ce am considerat că aș mai avea nevoie în colecția mea până voi mai termina din produse.

Pe Instagram, la repere, poți urmări câteva imagini de la Makeup Fest 2019.

Mi-am dorit câteva pensule de blending de diferite mărimi și am găsit un set la Glittero care din păcate nu a fost disponibil la târg, dar după ce le-am spus fetelor de acolo ce îmi doresc au fost tare drăguțe și mi-au alcătuit un set de pensule care îmi va fi cu siguranță util. Am ales Glittero pentru că am mai văzut pensulele lor la make up artiști și am zis că este un moment bun să le încerc.

IMG_20191103_144933

Pentru că aveam mare nevoie de dezinfectanți m-am oprit la standul Andra Cosmetics. De aici mi-am achiziționat un spray dezinfectant pentru pensule de 500ml și unul pentru produsele cosmetice de 250ml, ambele produse de la Beauty so Clean. Am văzut că acest brand este unul dintre cele mai bune când vine vorba de dezinfectanți și știm cu toții cât de important este ca pensulele și produsele să fie curate, mai ales când este vorba de folosirea lor pe mai multe persoane.

IMG_20191103_144412

În urmă cu 2 luni m-am îndrăgostit de genele accent de la Cupio din gama Bridal. Am reușit să mi le aplic singură foarte rapid, le-am purtat la 2 nunți și machiajul meu a arătat minunat. Le-am găsit la un preț bun și mi-am mai achiziționat 2 seturi împreună cu un adeziv de gene transparent tot de la Cupio. Am primit și o plăsuță tare simpatică de la ei care îmi va fi utilă la cumpărături.

IMG_20191103_144101

IMG_20191103_143835

De-abia aștept să pun toate produsele achiziționate la treabă, să le testez și să vă spun părerea mea despre ele.

Sunt curioasă să aflu dacă voi ați vizitat acest târg și dacă v-ați achiziționat ceva de la Makeup Fest?

Îți mulțumesc pentru vizită.

27 thoughts on “MAKEUP FEST 2019

  1. Nu am participat pana acum la un astfel de eveniment, dar cred ca a fost interesant. Abia astept sa ne spui cum sunt produsele!

    Liked by 1 person

  2. Ti-ai luat mult produse faine! Pensulele mi-au atras atentia din prima. 😍😍 Am si eu nevoie de cateva noi. Sa te bucuri de ele!! 😘😘

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.