MAKEUP · REVIEWS

HELLO HAPPY FLAWLESS BRIGHTENING DE LA BENEFIT – REVIEW

M-am îndrăgostit de produsele Benefit de când a apărut kit-ul de sprâncene în colecția mea, nici nu ai avea cum să stai departe de produsele lor când acestea sunt atât de simpatice. În urmă cu o lună m-am îndreptat spre acest brand în căutarea unui fond de ten hidratant pentru colecția mea. Așa am ajuns să încerc fondul de ten Hello Happy Flawless Brightening Foundation despre care vă voi spune mai multe detalii în acest articol.

IMG_20190901_181113

Fondul de ten are o formulă lichidă care conține SPF 15 PA++, pigmenți fotocromatici care se adaptează tenului și care îi oferă luminozitate în orice condiții de lumină, aicizii florali care stimulează strălucirea și acid hialuronic care reține hidratarea pe suprafața pielii și ajută la menținerea acesteia. Acesta are acoperire medie cu aspect natural – satinat, rezistă pe ten până la 12 ore și este disponibil în 12 nuanțe.

Am testat acest fond de ten mai multe zile și l-am aplicat peste mai multe tipuri de baze de machiaj (matifiantă și iluminatoare) și pe crema obișnuită de față pentru a vedea dacă și cum se schimbă aspectul lui. Indiferent de bază și de modul de aplicare, fondul de ten s-a așezat foarte bine și foarte frumos pe ten, făcând tenul foarte luminos, proaspăt și oferind un aspect de blurare a porilor. Acoperirea este medie spre mare și poate fi aplicat un al doilea strat acolo unde este nevoie sau pe întregul ten.

IMG_20190901_181206

Fondul de ten Hello Happy Flawless Brightening de la Benefit are o formulă lejeră și este foarte confortabil pe ten. Pe tenul meu mixt arată foarte bine în jur de 4-5 ore, după acest interval începe să apară sebumul ceea ce îl face mai potrivit pentru un ten uscat sau normal, dar nu imposibil de folosit pe un ten mixt. Îmi place foarte mult gradul de acoperire, efectul de ten impecabil și luminozitatea pe care o oferă acest fond de ten. Trebuie însă să știți că acest produs conține alcool și poate irita tenul sensibil.

Am folosit fondul de ten Hello Happy Flawless Brightening în mai multe machiaje pe care le-am realizat. În următoarele imagini puteți observa cum arată acest produs pe tenul meu.

IMG_20190908_115721

IMG_20190916_003944

Fondul de ten este disponibil online și în magazinele fizice Sephora la prețul de 157 lei. Vă recomand să cereți o mostra din acesta și să îl testați pentru a vedea dacă se potrivește tenului vostru.

Îți mulțumesc pentru vizită.

23 thoughts on “HELLO HAPPY FLAWLESS BRIGHTENING DE LA BENEFIT – REVIEW

 1. Arata bine pe tenul tau, si eu am tenul mixt si cam orice fond de ten se duce dupa 4-5 ore, eu il retusesz mereu cu pudra.

  Liked by 1 person

 2. Ce haioase sunt ambalajele :)!
  Nu am folosit produsele Benefit, dar tare mă tentează kitul pentru sprâncene. Bine, și fondul de ten pare promițător.

  Liked by 1 person

 3. Ce frumos se vede!! Eu am tenul gras dar pana nu incerc , nu stiu daca nu mi se potriveste, asa ca mostrele sunt de folos.

  Liked by 1 person

 4. Ce fain pare acest fond de ten. 💕💕 Am auzit pareri bune despre el asa ca abia astept sa il incerc si eu. 🤗

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.