HAIR · HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

CUTIA DE FRUMUSEȚE – PICK N DAZZLE #3

A venit timpul pentru încă un moment de bucurie specific cutiuței de frumusețe Pick N Dazzle. Unboxing-ul acesteia a fost puțin amânat din cauza programului încărcat din ultimele luni, dar cutiuța este aici și de-abia așteaptă să o descoperim împreună.

Această cutiuță este cea de-a treia și ultima din cele oferite de Pick N Dazzle, dar plănuiesc să îmi reînnoiesc acest abonament și să mă bucur în continuare de produse noi și branduri interesante. Și de această dată mi-am ales produsele, acestea fiind de makeup și skin care.

IMG_20190901_155603

Să începem cu preferatele mele și anume produsele de makeup. Primul produs ales a fost o pensulă de la Teeez Cosmetics, am auzit numai păreri bune despre aceste pensule și îmi doream să le încerc și eu. Am ales o pensulă în unghi pentru aplicarea bronzer-ului sau a blush-ului. Celelalte trei produse din această categorie sunt farduri pentru pleoape. Phase Zero este un brand de care nu știam și care a intrat recent în portofoliul Pick N Dazzle, am fost atrasă de produse și am ales să încerc două dintre acestea. Fardul metalizat Star Girl are o nuanță superbă și intensă de auriu cu particule strălucitoare, este foarte cremos și pigmentat. Această textură se așează cel mai bine pe pleoapă când este aplicat cu degetul. Cel de-al doilea fard, lichid de această dată, este în nuanța Valentines, face parte din gama Coconut Eyeshadow și este un roz metalizat drăguț. Un produs care mi-a atras atenția datorită aplicatorului este fardul lichid sub formă de roll-on de la Copines Line. Am ales o nuanță de roz și am rămas surprinsă de multitudinea de irizații din acest produs.

IMG_20190901_160121

IMG_20190901_160232

M-am îndrăgostit de produsele de la Cocosolis așa că acest brand nu putea lipsi din cutia mea. Am ales un scrub de corp din cafea cu aromă de ciocolată și caramel, această combinație va fi un adevărat răsfăț în următoarea perioadă. Pentru prima dată am adăugat un șampon pentru părul creț de la Mades Hair Care. Acesta promite să reducă efectul static și să aranjeze buclele cu ajutorul tehnologiei complexe de memorie pentru bucle ce reține forma acestora pentru mai mult timp.

IMG_20190901_161104

Am tot văzut în online, în cutiile celorlalte fete, această apă de trandafiri de la Living Garden. Știu că este foarte bună pentru ten, iar al meu a luat puțin razna în ultima perioadă, am zis să o încerc și pe ea. La aceasta am adaugă un ser pentru creșterea genelor și a sprâncenelor pentru că am mai încercat un astfel de produs în trecut și a funcționat pentru mine. Cadoul din această cutie este un ser bio anti-îmbătrânire pentru zona ochilor.

IMG_20190901_161301

Pentru momentele de răsfăț am ales două măști de la Tony Moly pentru hidratare și luminozitate cu aromă de cocos și rodie, dar și una detoxifiantă cu esență de lămâie și grepefruit ce promite tonifiere, purificare și eliminarea ușoară a impurităților.

IMG_20190901_161358

Ultimul produs este unul pe care îl așteptam în stoc încă de când am participat la evenimentul Pick N Dazzle, fiind vorba de o geantă de cosmetice tare drăguță și utilă. Aceasta este foarte spațioasă și bine compartimentată, are și un mic buzunăraș detașabil pentru accesorii sau produse mai mici și este foarte utilă pentru călătorii.

IMG_20190901_161452

Această cutie Pick N Dazzle a venit cu multe bunătăți pe care de-abia aștept să le încerc. Nu am fost dezamăgită de produsele din portofoliul lor și cu siguranță și acestea vor fi pe placul meu și vom face o echipă minunată împreună. De-abia aștept să îmi reînnoiesc abonamentul pentru că mai sunt multe produse interesante ce merită descoperite.

Dacă îți dorești și tu o cutie personalizată de la Pick N Dazzle îți poți face cont intrând aici și primești 12 lei în plus la fiecare cutie din abonament. Codul stefaniap3 îți oferă un produs cadou în luna 2 la un abonament de 3 luni, iar codul stefaniap6 îți oferă un cadou în luna 2 și un cadou în luna 5 la un abonament de 6 luni.

Care sunt produsele care te atrag din această cutie Pick N Dazzle?

Îți mulțumesc pentru vizită.

24 thoughts on “CUTIA DE FRUMUSEȚE – PICK N DAZZLE #3

 1. Arată minunat aceste produse! Mi-ar plăcea să le am și eu.
  M-am tot învârtit pe lângă abonament dar probabil că nu îi venise timpul 🙂
  Cu siguranță va veni!

  Liked by 1 person

 2. Cutia Pick N Dazzle este un motiv de bucurie lunar!! Imi plac mult produsele Phase Zero. Am incercat si eu cateva. Sunt curioasa de acele masti de fata. 💕

  Liked by 1 person

 3. Imi place tare mult conceptul acestei cutiute. Continutul este senzational si chiar mi s-a facut dor de un abonament la ei

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.