MAKEUP · REVIEWS

PALETA NAKED CHERRY DE LA URBAN DECAY

Anul acesta am îndrăznit mai mult, m-am jucat cu diferite texturi de farduri și culori și am testat câteva palete care au intrat în colecția mea. Astfel am ales să vă prezint puțin paleta Naked Cherry de la Urban Decay care a fost lansată toamna trecută și care a intrat în colecția mea în timpul sărbătorilor de iarnă.

IMG_20181207_134309

Mi-am dorit această paletă de când a apărut, dar m-am îndrăgostit de ea când Special Koko a folosit-o pentru a îmi realiza machiajul pentru un eveniment. Puteți vedea aici machiajul. Mi se pare o paletă perfectă pentru ochii mei verzi deoarece spre aceste nuanțe mă îndrept în majoritatea machiajelor mele. Am fost foarte entuziasmată când am ajuns în posesia acestei palete pentru că îmi doream și să încerc fardurile de la Urban Decay, dar și să mă joc mai mult cu aceste nuanțe.

Din numele paletei ne dăm seama că nuanțele pe care aceasta le conține sunt apropiate cireșei, de la nuanțe de crem, roz până la cele de cireșe negre. Printre cele 12 nuanțe găsit farduri mate și sidefate. Ambalajul care le găzduiește este absolut delicios și foarte atrăgător. Pare foarte rezistent și se închide magnetic. Pe lângă farduri găsim și o pensulă cu două capete și o oglindă pe interiorul paletei.

IMG_20181207_134843

IMG_20181207_134948

Pentru a reda cât mai bine intensitatea fardurilor am ales să fac swatch-uri pentru această paletă. Nuanțele mi se par foarte frumoase și mă duc mereu cu gândul la machiaje romantice sau la cele de toamnă, cel din urmă fiind și motivul pentru care am ales să prezint paleta de farduri în această perioadă a anului.

IMG_20190918_170618

Nuanțele din paletă sunt pigmentate, foarte ușor de aplicat și de estompat, nu rămân pete și se creează o armonie frumoasă între acestea. Fardurile sidefate sunt ușor cremoase și cel mai bine se aplică cu degetul, astfel își păstrează intensitatea și particulele sclipitoare. Cele mate sunt puțin prăfoase, eu aleg să încep cu machiajul ochilor când folosesc această paletă pentru ca acest aspect să nu îmi creeze probleme. Cu ajutorul acestei palete se pot realiza machiaje de zi, cât și de seară.

Paleta este disponibilă în Sephora, în magazinele fizice și online la prețul de 244 de lei.

Cum ți se pare această paletă? Ai purta machaje realizate cu ea în această toamnă?

Îți mulțumesc pentru vizită.

26 thoughts on “PALETA NAKED CHERRY DE LA URBAN DECAY

 1. Îmi place mult paletă aceasta, pare a fi perfecta pentru sezonul de toamna, exact cum spuneai și tu. E pe wishlist de mult timp, însă nu am cumpărat-o încă. Aștept Black Friday! 👍😀👍

  Liked by 1 person

 2. In colecția mea de produse de make up am doar o singura palate de farduri, nu pentru ca nu îmi place sa ma machiez, ci pentru ca nu prea știu cum.
  Trebuie sa mai exersez pana învăț.

  Liked by 1 person

 3. Este o paletă pe gustul meu! Nu am nimic de la Nakd, dar aș vrea paleta Cherry. Are culori superbe pentru toamnă și sunt culori care mi se potrivesc. 😍😍 Să te bucuri de ea!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.