REVIEWS · SKIN CARE

ȘTERGE PROVOCĂRILE ORAȘULUI CU GAMA DETOX DE LA ELMIPLANT

Praful, fumul și alți factori agresivi ai orașului și ai mediului au efect negativ asupra pielii încărcând porii cu impurițăți și toxine. Elmiplant vine în ajutorul acestei probleme cu gama Detox ce promite o curățare a tenului rapidă și în profunzime.

Gama Detox de la Elmiplant este bazată pe carbune activ ce extrage impuritățile ca un magnet și care oferă tenului senzația de curățare și prospețime, dar și Pollu-Block. Acesta din urmă este un complex care acționează pe mai mult nivele pentru a reactiva energia tenului: previne stresul oxidativ de la nivelul celulelor, acționează ca un scut împotriva factorilor poluanți și redă luminozitatea tenului, previne formarea ridurilor și ajută la diminuarea liniilor fine, stimulează producerea de endorfine și activează proteinele antistres ale pielii.

IMG_5452

Din această gamă fac parte crema de zi cu SPF 15, crema de noapte, apa micelară și gelul de curățare. Astăzi vă voi vorbi despre două dintre aceste produse și anume despre crema de zi și cea de noapte.

CREMA DE ZI ELMIPLANT DETOX CU SPF 15

Aceasta conține 80% ingrediente de origine naturală ca acidul hialuronic, cărbunele activ, glicerina, vitamina E, lecitina și factori de protecție. Toate acestea promit detoxifiere, întinerire și luminozitate. Crema de zi este destinată pentru toate tipurile de ten având o textură fină și hidratantă. Factorul de protecție 15 este UVA și UVB și protejează pielea de radiațiile solare.

CREMA DE NOAPTE ELMIPLANT DETOX

Aceasta are 93% ingrediente de origine naturală ca acidul hialuronic, cărbunele activ, glicerina, vitamina E, AHA din fructe și lecitina. Este recomandată pentru toate tipurile de ten fiind fină și hidratantă. Formula îmbogățită cu AHA din fructe exfoliază blând tenul și îndepărtează celulele moarte, dezvăluind strălucirea naturală a pielii.

IMG_5463

Un aspect pe care îl ador la produsele Elmplant este ambalajul din sticlă al cremelor pentru ten. După părerea mea este cel mai bun recipient pentru astfel de produse și poate fi refolosit. Un alt aspect foarte important este că produsele nu sunt testate pe animale.

Daca încercați această gamă trebuie să aveți în vedere că produsele nu conțin parabeni, parafina și coloranți, dar conțin alcool și parfum care pot irita un ten sensibil.

Am testat aceste produse și pot spune că ambele oferă hidratare intensă și luminozitate tenului având un miros floral-fructat. Crema de zi se simte puțin mai grasă decât cea de noapte, dar ambele se absorb repede în piele și nu lasă filtru gras la suprafața acesteia.

Ai încercat această gamă? Crezi că tenul tău are nevoie de un aliat împotriva poluării orașului?

Îți mulțumesc pentru vizită.

30 thoughts on “ȘTERGE PROVOCĂRILE ORAȘULUI CU GAMA DETOX DE LA ELMIPLANT

 1. Având în vedere că locuiesc în București, chiar am nevoie de cât mai multe produse eficiente care să îmi protejeze tenul. Am produse similare de la altă firmă, dar le voi pune și pe acestea pe lista de testat.

  Liked by 1 person

 2. Multe branduri au lansat produse pentru piele antipoluare, ma bucur sa aud ca si Elmiplant are o line conceputa special în acest sens.
  Nu am folosit-o, dar suna interesant!

  Liked by 1 person

 3. Pare o gama tare buna pentru a avea un ten hidratat si sanatos dupa ce ne lovim de toti factorii externi nocivi care ne incarca pielea.

  Liked by 1 person

 4. Nu am folosit produse elmiplan de foarte mult timp si mai ales din aceasta gama. Am vazut ca e foarte laudata trebuie sa caut si eu aceasta crema

  Liked by 1 person

 5. Eu am incercat aceste produse si mi se par niste produse foarte bune si la un pret mai mult decat decent. Ambele produse se completeaza bine si chiar le recomand

  Liked by 1 person

 6. Crema de noapte am testat-o si eu, la recomandarea dermatologului si am fost foarte multumita de rezultate!

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.