FASHION · HAUL · REVIEWS

ARTICOLE VESTIMENTARE DE LA SINSAY – TRY-ON HAUL

Este perioada reducerilor de vară. Mall-urile și site-urile sunt pline de promoții avantajoase, de articole superbe și de prețuri atrăgătoare. Eu am profitat de aceste reduceri pentru trei magazine: Sephora, Marionauud și Sinsay. Despre produsele de frumusețe o să vă vorbesc într-un haul cu produse de makeup, iar astăzi vreau să vă arăt ce produse mi-am ales de pe site-ul Sinsay de la reduceri. Vizitez destul de des magazinul lor și mai mereu îmi găsesc articole vestimentare drăguțe la prețuri accesibile, dar de această dată nu am mai putut lua la pas rafturile din magazin și am scotocit internetul pentru câteva articole.

Am așteptat cam o săptămână după comanda online și imediat ce aceasta a ajuns am făcut un try-on rapid. Toate hainele pe care le-am achiziționat de la ei au materiale calitative și se comportă bine la spălat.

Îmi plac tricourile simpatice cu mesaje sau desene haioase care sunt lejere și ușor de purtat. În majoritatea cazurilor mă îndrept către tricouri albe pe timpul verii, dar am fost atrasa și de câteva tricouri colorate.

Tricourile albe pe care le-am ales au desene haioase, personaje din desene animate și mesaje drăguțe.

page4

page3

IMG_0276

Desenele drăguțe și mesajele sunt prezente și pe celelalte tricouri alese, dar colorate de această dată. Cel galben este tare haios și m-a atras din prima clipă, la fel ca cele 2 tricouri gri, iar cel negru se potrivește cu ultimele zile de vară.

page1

page2

Ultima bluza este tot albă, dar mai finuță și elegantă, cu umerii lăsați și cu mâneci din dantelă. M-am îndrăgostit de ea când am probat-o și de-abia aștept să creez o ținută cu ea.

IMG_0326

Încă de la începutul anului am tot căutat un ghiozdan simpatic pe care să îl port în locul genții. Așa că în această comandă am ales unul roz de la care nu mi-am mai putut lua ochii deși nu era la reducere. Ghiozdanul este mai mare decât mă așteptam, foarte încăpător și cu un compartiment special pentru laptop.

IMG_0318

Tu ai vizitat până acum magazinul Sinsay? Ce articol îți place cel mai mult?

Îți mulțumesc pentru vizită.

6 thoughts on “ARTICOLE VESTIMENTARE DE LA SINSAY – TRY-ON HAUL

  1. Este magazinul meu preferat. Ma bucur ca l-au deschis si in orasul meu. 😍😍 Am plasat cam multe comenzi pe site-ul lor. Imi plac alegerile tale. Tricourile sunt super simpatice. 💕

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.