MAKEUP · REVIEWS · SKIN CARE

DEMACHIEREA CU GLOV

Sunt o iubitoare a machiajelor, iar indiferent de intensitatea acestora demachierea este un proces important pentru mine. Pe lângă produsele pe care le folosesc pentru demachiere îmi doream să încerc și un produs textil care să îmi ofere o altă variantă de îndepărtare a machiajului. În prima cutie personalizată de frumusețe de la Pick N Dazzle (despre care v-am vorbit aici) am adăugat mănușa de demachiere de la Glov pentru a o testa.

Glov este o mănușă din material textil ce promite îndepărtarea mai rapidă a machiajului fără a folosi alte produse. Promite să reducă utilizarea demachiantului pentru ochi, a demachiantului pentru ten, a exfoliantului, a gelului de curățare și a dischetelor demachiante. Pentru acest proces mănușa trebuie umezită cu apă cât mai călduță pentru a dizolva machiajul. Se recomandă ca în zona ochilor să ținem mănușa pentru câteva momente pentru ca microfibrele să absoarbă machiajul fără a irita pielea din jurul ochilor, apoi să curățăm zona cu mișcări ușoare. Pe restul feței mănușa acționează ca un scrub delicat în timp ce îndepărtează machiajul.

IMG_5041

Am fost uimită să văd cât de repede se îndepărtează machiajul la prima utilizare a mănușii Glov. Mi se pare puțin mai dificil de demachiat pleoapa inferioară deoarece zona este sensibilă și se irită destul de ușor, dar se poate reveni cu mănușa umezită cu apă micelară bifazică. După utilizare mănușa se curăță foarte ușor cu ajutorul unui săpun solid sau lichid.

IMG_5089

Mănușa Glov din cutia Pick N Dazzle este o variantă foarte bună și rapidă pentru demachiere. Pentru mine timpul acestui proces a fost semnificativ redus, mai ales la machiajele mai intense.

În acest moment stocul pentru mănușa de la Glov este epuizat pe Pick N Dazzle, dar găsiți multe produse Glov pe Pink Panda.

Ai încercat mănușa Glov? Ce variantă de demachiere folosești?

Îți mulțumesc pentru vizită.

7 thoughts on “DEMACHIEREA CU GLOV

  1. Eu folosesc varianta cea mai comuna. Apa micelara sau demachiant+dischete. M-ai facut curioasa cu aceasta manusa.

    Liked by 1 person

  2. Cred ca manusa asta ar fi buna si pentru indepartat mastile, chiar ieri mi-am pus o masca si ma gandeam ca mi-ar fi prins bine un prospel ceva sa o indepartez mai rapid.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.