MAKEUP LOOK

MAKEUP DE VARĂ

Bună, draga mea ❤️

În plină vară și în mijlocul festivalurilor vin cu o propunere de machiaj colorat. Un machiaj ușor de realizat cu accent pe ochi. Am realizat acest machiaj cu gândul la festivalul de la mare, dar l-aș purta și la o petrecere într-o seară de vară. Pentru un look complet am ales și o pereche de cercei cu ananas de la H&M.

IMG_20190505_175653

Am realizat acest machiaj cu următoarele produse:

  • pentru ochi am folosit ca bază Iluskin Concealer de la Oriflame, am combinat câteva nuanțe din paleta Sunset și On The Horizon de la Sleek. Pentru o conturare subtilă a ochilor am folosit creion în nuanța Midnight de la Sleek. Pentru gene am folosit mascara Lash Sensational de la Maybelline, dar am aplicat și gene false Cupio N327 cu ajutorul adezivului pentru machiaj tot de la Cupio.
  • pentru sprâncene am folosit Brow Pomade de la Makeup Revolution în nuanța Blonde și gelul pentru fixare Make me Brow de la Essence în nuanța 01 Blondy Brows.
  • pentru ten am folosit primer hidratant de la Boys’n Berries și fond de ten Insta Perfect în nuanța 30 de la Essence. Am acoperit imperfecțiunile cu Camouflage concealer în nuanța 020 Light Beige de la Catrice și anticearcăn Instant Anti Age Eraser în nuanța 07 Sand de la Maybelline în zona ochilor. Mi-am conturat puțin fața cu un stik cremos de la Makeup Revolution, apoi am fixat tot tenul cu pudra Master Fix de la Maybelline. Am folosit paleta Iconic de la Makeup Revolution pentru bronzer, blush și iluminator. La final am fixat tot tenul cu spray Prime and Fine Multitalent Fixing Spray de la Catrice.
  • pentru buze am folosit creionul de buze de la Boys’n Berries în nuanța Naked.
  • accesoriile pe care le-am folosit sunt pensulele de la Nastelle , Real Techniques, Ecotools și buretelul Beauty Blender negru.

IMG_20190505_183420

Cum ți se pare acest machiaj și unde l-ai purta?

Îți mulțumesc pentru vizită.

Mă găsești pe Facebook, Instagram și YouTube.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.