HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

CUTIA DE FRUMUSEȚE – PICK N DAZZLE #2

A venit timpul pentru un nou unboxing al cutiei de frumusețe Pick N Dazzle. La fel ca luna trecută mi-am ales singură produsele din cutie. Am postat un clip pe YouTube, dar m-am gândit să vă spun și câteva cuvinte despre produsele din această lună.

Încă de la eveniment am aflat de brandul The Cosmetic Republic care este foarte îndrăgit datorită unui produs pentru păr. Acest produs este o mască de păr care se numește Detox Wrap și care este formată dintr-un ser și un turban ce promit revitalizarea scalpului și a părului, îmbunătățind elasticitatea părului, oferind strălucire, volum și rezistență în numai 15 minute. Un complex de uleiuri de avocado, jojoba, nuci de macadamia și migdale, miere, colagen, acid hialuronic și keratină ce hrănesc părul lăsându-l mătăsos și hidratat cu un efect prelungit. Eu am ales două astfel de măști pentru că am părul destul de lung care absoarbe foarte repede produsele sub formă de ser, ceea ce mă face să cred că un singur astfel de produs este posibil să nu îmi fie suficient.

IMG_20190614_191307

Am adăugat și câteva produse pentru corp care mi-au atras atenția: gelul de duș Blue Lagoon cu aromă de portocale și lămâi de la CB&CO, încă un gel de duș Singapore cu aromă fresh acvatică de la Mades Greetings și o cremă pentru mâini de la Vivian Grey.

IMG_20190614_191240

Produsele de machiaj nu puteau lipsi nici din această cutie. Așa am ales 2 creioane de ochi de la Rimmel London care cred că se vor vedea perfect în machiajele de vară datorită nuanțelor mai îndrăznețe ale acestora. De la Miss Cop am ales un blush într-o nuanță drăguță de roz și un produs pentru buze, French Kiss 2 în 1 Lipstick, care are într-un capăt ruj și în celălalt un gloss, ambele într-o nuanță mai închisă de roșu.

IMG_20190614_191517_1

Am mărit colecția de la Miss Kay cu încă 3 parfumuri care au venit tot într-o cutie frumoasă ca cea de la eveniment. Cele 3 parfumuri sunt: Sun Kissed cu aromă revigorantă dulce fructată (note: castravete, pepene verde, trandafir, violetă, ananas, mosc, note lemnoase), Pastel Perfect cu aromă de piersică dulce și zmeură (note: zmeură, citrice, caisă, iasomie, mosc, vanilie și lemn de santal) și Queen of Hearts cu aromă dulce ușor florală (note: bergamotă, grepfrut, iasomie, heliotropium, lemn de santal și mosc). Primele două au ambalaje de vară și cu siguranță se vor strecura în geantă în fiecare zi.

 

 

IMG_20190614_191542

 

 

 

IMG_20190614_191553

 

IMG_20190614_191617

Dacă îți dorești și tu o cutie personalizată de la Pick N Dazzle îți poți face cont intrând aici și primești 12 lei în plus la fiecare cutie din abonament. Codul stefaniap3 îți oferă un produs cadou în luna 2 la un abonament de 3 luni, iar codul stefaniap6 îți oferă un cadou în luna 2 și un cadou în luna 5 la un abonament de 6 luni.

Ce părere ai despre produsele din această lună? Ce produs ți-ai dori să încerci?

19 thoughts on “CUTIA DE FRUMUSEȚE – PICK N DAZZLE #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.