MAKEUP · REVIEWS

BENEFIT BENEBROWS

E plin internetul de produse de la Benefit, cele mai celebre și lăudate fiind cele pentru sprâncene. În perioada sărbătorilor de iarna, în magazinele Sephora a fost disponibil un set (pe care l-ați văzut în articolul cu produse primite de Crăciun de aici) cu cele mai folosite produse de sprâncene la un preț foarte bun. Îmi doream să încerc aceste produse și să văd dacă merită lauda din online așa că nu am ezitat să îmi achiziționez acest set.

IMG_20190614_185816

Setul cu produse de sprâncene de la Benefit conține 5 produse full size: creioanele lor celebre Goof Proof Brow Pencil și Precisely, My Brow Pencil, gelul Ka-Brow!, mascara Gimme Brow+ și pudra Foolproof Brow Powder. Pe lângă acestea au adăugat și o pensulă pentru sprâncene la fel de lăudată. Aceasta are un capăt cu pensulă pentru aplicarea produsului, iar în celalalt capăt periuța specială pentru pieptănarea firelor de păr din sprâncene.

IMG_20190614_185630

Goof Proof este un creion cu vârful în formă de lacrimă ce ajută la umplerea naturală a sprâncenelor în timp ce Precisely, My Brow oferă posibilitatea de a crea fire subțiri de păr acolo unde este nevoie datorită vârfului foarte subțire. Ambele creioane promit să reziste până la 12 ore.

IMG_20190614_185039

IMG_20190614_184932

Gelul pentru sprâncene Ka-Brow! pentru conturare oferă un efect mai dramatic ce promite să reziste până la 24 de ore. Produsul are propria lui pensulă ceea ce îl face foarte util în călătorii.

IMG_20190614_185310

IMG_20190614_185324

Fardul Foolproof este tot un produs ce oferă un look natural al sprâncenelor. Pe lângă forma drăguță a acestuia, fardul este în două nuanțe pentru a crea un efect de degrade sprâncenelor. Acesta are și un mini aplicator și o mini periuță pentru pieptănarea sprâncenelor. Produsul promite să reziste până la 12 ore.

IMG_20190614_185508_1

IMG_20190614_185553

Gimme Brow+ este o mascara de sprâncene colorată și cu microfibre ce oferă volum și definire. Poate fi aplicată la final pentru a fixa sprâncenele sau individual pentru un look foarte natural. Are un aplicator mic și conic care permite o foarte bună aplicare.

IMG_20190614_185431

Produsele Benefit arată foarte bine datorită ambalajelor colorate și diferite si sunt ușor de folosit. Acestea fac o echipă minunată când sunt folosite împreună, dar au un efect frumos și când sunt folosite separat. Îmi plac creioanele și mascara pentru că, așa cum promit, oferă un look foarte natural sprâncenelor fără ca acestea să pară încărcate. Nici gelul nu este mai prejos, dar prefer să îl folosesc pentru un machiaj mai rezistent și mai complex.

Produsele Benefit se găsesc în Sephora, în magazine și online.

Tu ai încercat produsele lor?

Îți mulțumesc pentru vizită. Te aștept pe Instagram unde am un concurs în desfășurare.

15 thoughts on “BENEFIT BENEBROWS

 1. Nu am încercat încă produsele lor, dar acum sunt tentată. Le voi căuta online, deoarece nu am acest magazin în oraș la mine.

  Liked by 1 person

 2. Arată ca o trusă cu instrumente chirurgicale 🙂
  Nu mă prea pricep la sprâncene, dar sunt convinsă că produsele beneffit merită toată încrederea.

  Liked by 1 person

 3. Chiar am auzit de ele zilele trecute si ma gandeam ca ar fi o idee buna sa le incerc si eu. Articolul tau m-a convins sa le dau o sansa 😊

  Liked by 1 person

 4. Am tot auzit cuvinte de lauda la adresa produselor pentru sprancene de la Benefit. Chiar sunt foarte bune si trebuie sa mi le iau si eu

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.