FAVORITE · MAKEUP · REVIEWS

PENSULE PROFESIONALE NASTELLE

În urmă cu ceva timp am reușit să îmi împlinesc una dintre cele mai mari dorințe, cea de a participa la un curs de makeup acreditat. În drumul meu spre acest curs de machiaj îmi lipsea cel mai importat lucru și anume pensulele. După multe căutări am găsit cel mai potrivit set pentru acest pas.

Am început cu pensule de la Avon, Essence și Real Techniques, dar îmi doream un set de pensule profesionale. Am ezitat totuși să fac o achiziție pentru că nu știam pe care să le aleg și din ce citeam pe internet eram și mai confuză. Mi-a sărit în ajutor un clip foarte util al Claudiei Niță care este trainer la școala Atelier Paris și la care am ajuns și eu să fac cursul.

IMG_20181230_114423

Ea a realizat un clip cu pensule pentru începători unde am descoperit setul de 18 pensule de la Nastelle pe care l-am achiziționat în perioada sărbătorilor de iarnă. Setul de pensule a venit într-un etui negru foarte bine ambalat. Acesta cuprinde pensule de ochi și de față care au peri din păr natural de veveriță, capră, dar și peri sintetici. Am învățat câteva lucruri noi despre perii pensulelor și texturile pe care acestea trebuie folosite și am pus la treabă pensulele în cadrul cursului.

Pensulele sunt calitative, pufoase și fine. Este un set cu pensule necesare în care fiecare pensulă are o întrebuințare, fără a cuprinde pensule care nu sunt utile și pe care nu le voi folosi într-un machiaj. Am folosit acest set destul de intens la curs, dar și după astfel am descoperit că este rezistent și că pensulele nu își pierd perii.

IMG_20181230_115057

La acest set am adăugat o nouă pensulă pe care v-am arătat-o aici. Am în plan să îmi mai achiziționez seturi sau pensule individuale Nastelle și vi le recomand cu mare drag pentru uz personal sau profesional pentru că fac diferența în realizarea unui machiaj.

Brandul Nastelle se găsește pe site-ul Lecții de Machiaj, iar setul este acesta.

Tu ce brand de pensule folosești și recomanzi?

Iți mulțumesc pentru vizită ❤

12 thoughts on “PENSULE PROFESIONALE NASTELLE

  1. Nu folosesc pensule de la un brand anume, am avut in trecut de la elf, insa apoi am descoperit ca si cele asiatice face treaba buna pt ceea ce stiu eu sa fac si am optat pt ele

    Liked by 1 person

  2. Wow, par super profi aceste pensule! Imi plac mult seturile de pensule de acest tip. Poate imi iau si eu pe viitor cateva pensule noi. Eu am cateva de la Real Technique care imi plac mult. 😍😍

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.