FASHION · REVIEWS

OUTFIT DE VARĂ – TOPSHOP ROMÂNIA

Sunt genul de persoană cu dulapul plin de „nu am cu ce să mă îmbrac”, dar care nu refuză o sesiune de shopping. Fie că aceasta se încheie cu o rochie pentru evenimente, cu un simplu tricou sau cu multe perechi de cercei de la reduceri, mă bucură și mă relaxează. Asta s-a întâmplat și când cei de la BuzzStore m-au invitat să vizitez magazinul Topshop România ce s-a deschis de curând în București Mall.

IMG_20190526_190953_1

Cu un voucher într-o mână și cu entuziasm și multă răbdare în cealaltă m-am îndreptat spre mall cu dorința de a îmi achiziționa câteva articole pentru vară. Mi-a plăcut să descopăr magazinul Topshop și produsele acestuia. Mi-a plăcut modul în care este aranjat magazinul și am găsit multe articole vestimentare interesante. Prețurile sunt puțin mai mari față de celelalte magazine de acest gen, fiind puțin dificil să mă încadrez în suma pe care o plănuisem pentru această sesiune de shopping.

După o tură în tot magazinul mi-am ales câteva articole pentru a le proba, din acestea am ales o pereche de pantaloni scurți din denim cu un model foarte interesant și un tricou alb-ivory. Pantalonii scurți i-am adorat din prima clipă pentru că au talia înaltă și o lungime perfectă pentru mine. Aceștia sunt modelul mom jeans. Tricoul are un print tare drăguț cu soare și lună. Are o lungime între normal și crop-top care se potrivește foarte bine cu talia pantalonilor.

IMG_20190614_193127

IMG_20190614_193131

Astfel am reușit să îmi alcătuiesc o ținută drăguță pentru vară. Articolele vestimentare putând fi purtate împreună, dar fiind potrivite și în combinație cu alte articole din garderoba mea.

Mi-a făcut placere să vizitez magazinul Topshop și voi reveni de câte ori voi avea ocazia. Mă bucur că acest magazin s-a deschis în București Mall pentru că este cel mai apropiat de locuința mea. Aleg acest Mall pentru cinema, pentru magazinele cu haine și produse de makeup și skin care și pentru orice cumpărături rapide pentru că ajung foarte repede la el.

IMG_20190614_193049

Daca îți dorești să participi și tu la campaniile BuzzStore te poți înscrie aici.

Tu ai vizitat magazinul Topshop? Cum ți se pare ținuta?

Iți mulțumesc pentru vizită ❤ Nu uita să mă urmărești pe Facebook și Instagram pentru mai multe imagini cu această ținută.

5 thoughts on “OUTFIT DE VARĂ – TOPSHOP ROMÂNIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.