REVIEWS · SKIN CARE

GAMA LOVE NATURE DE LA ORIFLAME

Unul dintre cele mai frumoase pachete pe care le-am primit de când am deschis blogul este cel de la BuzzStore și Oriflame. Un mod superb de a prezenta gama Love Nature și un mini decor cu ingredientele principale ale produselor. Cu arome îmbietoare încă de la deschiderea coletului și produse prietenoase cu tenul și cu natura.

Oriflame a lansat gama Love Nature cu produse ce au formule biodegradabile, fără silicon, fără parabeni, cu particule exfoliante de origine naturală și extracte din surse organice bogate în nutrienți și antioxidanți, dar și cu ambalaje fabricate din plastic reciclat de minimum 40%.

IMG_5607

În funcție de tipul de ten, gama se împarte în 3 subgame cu ingrediente diferite: aloe vera și apă din nucă de cocos pentru hidratarea și împrospătarea tenului normal, arbore de ceai și lămâie verde pentru purificarea și matifierea tenului gras, ovăz și fructe goji pentru hrănirea și calmarea tenului uscat.

IMG_5655

Eu am primit 3 produse din gama Love Nature, acestea fiind:

Masca 2 în 1 purificatoare cu ulei organic din arbore de ceai și lămâie verde pentru tenul gras. Aceasta se poate lasă pe ten câteva minute fiind folosită ca mască sau masând ușor tenul cu ea pentru exfoliere. Produsul promite exfoliere, purificare și estomparea porilor. Încă de la prima utilizare tenul meu a rămas curat, fin și matifiat. Îmi place foarte mult și am introdus această mască în rutina mea de îngrijire.

IMG_5661

Masca 2 în 1 cu aloe vera și apă de nucă de cocos organică pentru tenul normal. Asemenea celeilalte se poate folosi ca mască sau exfoliant. Aceasta promite închiderea porilor și exfoliere. Pentru tenul normal este un produs foarte bun ce îndepărtează impuritățile datorită particulelor exfoliante și care hidratează tenul în același timp.

IMG_5659

Apa micelară calmantă cu ovăz și fructe goji organice pentru tenul uscat. Cu o aromă oriental fructată promite o demachiere delicată pentru zona ochilor și hidratare pielii. Este demachiant și loțiune tonică în același timp. Îndepărtează foarte bine și ușor un machiaj lejer lăsând în urmă un ten hidratat.

IMG_5664

Cei de la Oriflame s-au depășit pe ei prin crearea acestor noi game de la Love Nature. Prietenoase cu mediul prin compoziția ambalajelor, dar și cu tenul prin ingrediente organice și benefice acestuia, produsele merită cu siguranță nota 10 și un loc în rutina de îngrijire a oricărui tip de ten.

Te poți înscrie și tu în campaniile BuzzStore aici, iar produsele Oriflame le găsești aici.

Ai încercat gama Love Nature? Ce părere ai despre conceptul acestei game de la Oriflame?

Îți mulțumesc pentru vizită. Nu uita să mă urmărești pe Facebook și Instagram.

9 thoughts on “GAMA LOVE NATURE DE LA ORIFLAME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.