HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

SUMMER HAUL

A trecut ceva timp de la ultimul haul așa că am adunat toate produsele noi la o ședință foto și de-abia aștept să vă arăt ultimele noutăți din colecția mea. Majoritatea produselor de astăzi sunt produse de makeup pentru că nu am găsit secretul de a sta departe de acestea.

Voi începe cu produsele pe care le-am descoperit la cursul de machiaj și pe care le-am achiziționat în urma acestuia. Am ales două geluri eyeliner de la Atelier Paris în nuanțele ivory și brown, un pigment foarte frumos și versatil de la Cinecitta numărul 66. Pentru că am lucrat cu pensulele de la Nastelle am mai ales o pensulă pentru texturi cremoase, aceasta este numărul 220, iar pentru tehnica creionului am luat creionul numărul 201 de la Cascade of Colours, Produsele le-am achiziționat de pe lectiidemachiaj.com.

IMG_5151

IMG_5152

IMG_5168

IMG_5166

În urmă cu ceva timp am găsit într-un DM paleta Ho, Ho, Ho! de la Essence la reducere și nu am putut pleca fără ea. Nuanțele sunt foarte frumoase, iar primul fard de pe ultimul rând m-a cucerit complet. Voi încerca să fac un makeup look cu aceasta și să vă spun cum se comportă fardurile.

IMG_5180

IMG_5184

M-am oprit puțin și la standul celor de la Nala, un stand care te atrage prin culori și mirosuri îmbietoare. Am plecat cu un set cu struguri roșii care cuprinde un gel de duș, un șerbet de corp și un exfoliant cu sare. La acestea am adăugat un săpun cu lufă și aromă de tei și două bile efervescente de sare de baie cu aromă de cireșe și mango. Toate produsele miros genial și de-abia aștept să le testez mai ales că sunt produse ce conțin peste 90% ingrediente naturale.

IMG_4793

IMG_4795

Am trecut prin Douglas pentru a îmi achiziționa fondul de ten Double Wear de la Estee Lauder în variantă mini. Acesta se găsește într-o singură nuanță care am înțeles că se schimbă în fiecare an. Nuanța din acest an este chiar nuanța potrivită mie, aceasta fiind 2N1.

IMG_4813

IMG_4816

Vedetele acestui articol sunt cu siguranță paletele de la Jeffree Star pe care le găsiți în Marionnaud. Am avut ocazia să testez puțin paleta Blood Sugar și m-am îndrăgostit de ea, iar nuanțele sunt exact pe gustul meu. Din paleta Blue Blood m-au atras nuanțele Crystal Flesh și Ocean Ice, dar toate fardurile arată foarte bine. Cu ambele palete se pot realiza foarte multe machiaje de zi, de seară, mai cuminți sau cu totul speciale. De-abia aștept să le testez și să vă arăt machiaje realizate cu acestea.

IMG_5200

IMG_5306

IMG_5284

IMG_5242

De-abia aștept să mă joc cu toate aceste noutăți și să vă vorbesc mai multe despre ele în review-uri dedicate.

Care este produsul care ți-a atras atenția?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare te aștept pe Facebook și pe Instagram.

14 thoughts on “SUMMER HAUL

  1. Wow cate produse faine ai strans in ultima perioada. 😍😍 Paletele JF arata super, si cea mica de la Essence imi place mult. 😘😘

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.