MAKEUP · REVIEWS

FRUMUSEȚE CU GEROVITAL BEAUTY

Gerovital Beauty este prima gamă cosmetică a companiei Farmec, aceasta acoperă necesitățile unui machiaj complet și cuprinde o varietate de nuanțe și texturi. Pentru produse au fost folosite ingrediente de ultimă generație ca acidul hialuronic, pudra de diamant și vitamina E. Datorită celor de la BuzzStore și campaniei organizată împreună cu Gerovital, am putut și eu pune mâna pe câteva produse, să le încerc și să îmi formez o părere despre ele.

IMG_5414

Eu mi-am ridicat produsele din magazinul Gerovital din Sun Plaza, acolo am găsit o domnișoară foarte drăguță care mi-a prezentat gama și mi-a răspuns la toate întrebările. Magazinele arată foarte bine, sunt foarte elegante și pline de produse interesante.

Am primit spre testare 3 produse: un ruj cremos hidratant, pudră pentru luminozitate și anticearcănul Soft Focus. Pe lângă acestea am avut mostre de fond de ten pentru a îmi găsi nuanța potrivită.

IMG_5431

Anticearcănul Soft Focus este un produs cu textură ușoară care acoperă cearcănele din jurul ochilor. Textura lejeră se uniformizează cu tenul, are acoperire bună și nu încarcă zona ochilor. L-am folosit pe ten în zonele cu probleme și s-a descurcat foarte bine acoperind roșeața și făcând ca tenul să arate foarte bine.

IMG_5556

Rujul are textură cremoasă și conține acid hialuronic. Are o textură bogată și acoperire mare, oferind hidratare buzelor. Eu am nuanța 16 și este un roz spre mov foarte frumos care mi se potrivește perfect. Ambalajul este foarte elegant care se închide cu magnet.

IMG_5594

Pudra pentru luminozitate conține pudră de diamant ce conferă machiajului un aspect delicat și natural. Este un iluminator foarte finuț ce poate fi folosit într-un machiaj de zi. Deși este format din 4 nuanțe mie îmi place să trec pensula peste toate, apoi să o aplic în cele mai înalte puncte ale feței. Pudra este puțin prăfoasă, dar se lucrează ușor cu ea și se poate evita căderea particulelor pe ten prin simpla scuturare a pensulei înainte de a aplica produsul.

IMG_5573

Mă așteptam ca produsele din gama Gerovital Beauty să fie la un nivel superior asemenea produselor de îngrijire de la Farmec și Gerovital. Eu voi vizita magazinele lor de câte ori voi avea ocazia și cu siguranță voi mai achiziționa produse din această gamă. Vă recomand cu mare drag să încercați produsele Gerovital Beauty.

Dacă vreți să vă înscrieți în campaniile BuzzStore accesați link-ul de aici. Găsiți întreaga gamă Gerovital Beauty aici și puteți folosi codul BUZZGEROVITAL pentru 20% reducere la întreaga gama Gerovital Beauty până pe 30 iunie.

Iți mulțumesc pentru vizită. Te aștept și pe Facebook și Instagram.

9 thoughts on “FRUMUSEȚE CU GEROVITAL BEAUTY

  1. Imi plac majoritatea produselor din gama Gerovital Beauty 🙂 Cu pudra eu nu prea m-am inteles, dar sunt alte produse ce imi sunt pe plac, asa ca voi continua sa caut Gerovital in magazine 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.