HAIR · REVIEWS

PĂR CREȚ ȘI FERICIT – WASH&GO

Creț, drept sau ondulat, blond sau brunet, părul nostru are nevoi diferite. Trebuie să fim atente la aceste nevoi și să folosim produse potrivite pentru părul nostru. Deoarece părul meu este creț și des are nevoie de produse speciale pentru a îl curăță în profunzime, pentru a îl hidrata și pentru a îl descurca cât mai bine.

Am fost foarte fericită să încerc produsele Wash&Go ce conțin apă micelară și ulei micelar. Produsele arată foarte bine și mă duc cu gândul la un boost de curățare și hidratare.

IMG_20190320_173720

Șamponul conține apă micelară și promite curățare delicată, luminozitate și strălucire. Este chiar recomandat folosirii zilnice pentru persoanele care au probleme cu îngrășarea părului. Eu îl folosesc de două ori pe săptămână și a devenit rapid preferatul meu. Șamponul curăță foarte bine părul și scalpul de impurități, lasă acea senzație de păr care scârțâie pe care am început să o ador în ultima vreme și oferă strălucire părului. Testul acestui produs a fost să curețe părul după o mască de uleiuri, test pe care l-a trecut cu brio fără a lăsa vreo urmă uleioasă a acesteia.

IMG_20190320_173841

Un produs care nu trebuie să lipsească din baia fetelor cu părul creț sau ondulat este balsamul pentru descurcarea părului cu ulei micelar. Acesta nu necesită clătire și se aplică pe părul ud care apoi se piaptănă ușor. Eu folosesc câteva puf-uri pe părul uscat pentru a îl descurca înainte de spălare și după pentru hidratare. Cu ajutorul acestui balsam am diminuat durata procesului de spălare deoarece îmi descurc parul mult mai repede.

IMG_20190320_173755

IMG_20190320_173813

Am ramas plăcut surprinsă de produsele Wash&Go. Șamponul este foarte îndrăgit și l-am recumpărat deja într-o cantitate mai mare. Balsamul pentru descurcarea părului mă va urma peste tot și nu o să mai lipsească din rutina părului meu.

Ai încercat această gamă de la Wash&Go?

Îți mulțumesc pentru vizită. Nu uita să mă urmărești pe Facebook și Instagram.

9 thoughts on “PĂR CREȚ ȘI FERICIT – WASH&GO

  1. Pare o gama tare interesanta. 😍 Din pacate nu prea schimb des samponul ca sa nu fac matreata, dar la balsam de par nu zic nu. Eu am un ulei de par de la Wash & Go.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.