MAKEUP · REVIEWS

JUST PEACHY MATTES – TOO FACED

Am dezvoltat o pasiune pentru palete cu farduri de pleoape în ultimul timp. Oricât de multe am tot sunt atrasă de combinații și texturi noi. În același timp mă gândesc la ce produse mi-ar fi utile la început de drum. Astăzi îți voi prezenta o paletă tare drăguță care m-a cucerit din prima clipă.

IMG_20181230_112715_1

Just Peachy Mattes este prima mea paletă de la Too Faced. Am ales această paletă deoarece toate fardurile sunt mate. Astfel poate fi folosită pentru un machiaj complet mat de zi sau de seară sau împreună cu o altă paletă cu farduri sidefate, glitter sau pigmenți pentru un machiaj mai complex.

IMG_20181230_112809

Ambalajul paletei este tare drăgălaș . Aceasta se deschide cu ajutorul a două mici piersici de pe margine. Imediat ce am deschis paleta am simțit și mirosul de piersici al acesteia. Conține 12 farduri mate, iar selecția de nuanțe mă duce cu gândul la ochii verzi sau căprui. În același timp nuanțele sunt foarte utile pentru tranziție. Paleta are pe interior și o oglindă generoasă și foarte utilă.

IMG_20190405_170030

IMG_20181230_113104

IMG_20181230_113115

Din swatch-uri se poate observa că nuanțele sunt pigmentate. Acestea au o textură cremoasă, ceea ce le face foarte puțin prăfoase. Am lucrat ușor cu ele și s-au estompat ușor și frumos între ele. Fardurile se pot aplica în straturi pentru a mări intensitatea acestora sau pe o bază cremoasă.

IMG_20190405_171323

În următoarele zile voi reveni cu un articol în care îți voi prezenta două machiaje realizate de mine cu această paletă.

Ai încercat paletele de la Too Faced? Care este preferata ta?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare te aștept pe Facebook și pe Instagram. Am și un concurs activ aici la care te invit să te înscrii.

16 thoughts on “JUST PEACHY MATTES – TOO FACED

  1. Am o singura paleta de farduri si chiar ma gandeam sa imi iau una noua de vara, Too Faced este un brand care ma tenteaza.

    Liked by 1 person

  2. Paleta asta arata wow, atat pe interior cat si pe exterior… Nu am folosit to faced pana acum,dar nu e timpul pierdut

    Liked by 1 person

  3. Tare faine nuantele din paleta de farduri!! Miros asa frumos si am pe wishlist produsul. 😍😍 Plus ca arata super cute!!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.