NAILS · REVIEWS · SKIN CARE

ȘOSETELE EXFOLIANTE DE LA PARASOFTIN

Bună, draga mea!

Primăvara își face apariția ușor, ușor. Sper ca zilele însorite să fie alături de noi pentru multă vreme. Pentru că este Duminică și pentru că soarele ne zâmbește, am ales să îți recomand un moment de îngrijire și răsfăț. Am încercat șosetele exfoliante Parasoftin în urmă cu ceva timp și a venit timpul să îți vorbesc despre experiența mea cu acestea.

IMG_20180923_181131

Șosetele exfoliante de la Parasoftin se găsesc în magazinele DM, prețul fiind de 20-25 lei. Pachetul conține o pereche de șosete de mărime universală și 2 plicuri cu soluția exfoliantă. Această soluție conține acizi AHA/BHA care stimulează procesele de regenerare și reînnoire a pielii. Efectul de netezire și catifelare este datorat complexului de extracte (extract de miere, extract de plante de cactus, păr, fructul pasiunii, lămâie , struguri și ananas) împreună cu ureea și alantoina.

IMG_20180923_181210

IMG_20180923_181144

Se recomandă aplicarea șosetelor pe tălpile curate și după eliminarea lacului de unghii. Eu am încălțat șosetele și am distribuit produsul în acestea, apoi le-am securizat cu banda adezivă din pachet pentru ca soluția să nu se verse. Timpul de așteptare este de 60-90 de minute. Eu am așteptat 90 de minute și am avut grijă ca produsul să fie distribuit pe întreaga suprafață a tălpii în această perioadă. La final am îndepărtat șosetele și am clătit cu apa și săpun.

Exfolierea tălpilor începe după o săptămână și durează în jur de 7-12 zile. Rezultatul te face să uiți de perioada neplăcută a exfolierii. Tălpile rămân foarte catifelate și hidratate, dispărând toată pielea îngroșată. Efectul este de durată, dar se recomandă a se păstra o perioadă de 30 de zile între aplicări dacă nu apar rezultate mulțumitoare la prima aplicare. Eu am folosit șosetele exfoliante în August și încă nu simt nevoia să le refolosesc.

Recomand aplicarea acestui produs în perioada primăverii pentru pregătirea picioarelor pentru perioada călduroasă a verii. Bineînțeles că îl putem folosi ori de câte ori ne simțim tălpile încărcate și pielea îngroșată. Eu mă voi întoarce la șosetele exfoliante Parasoftin când voi simți că este necesar.

Ai încercat șosete exfoliante? Cum ți s-a părut experiența cu acestea?

Îți mulțumesc pentru vizită. Până data viitoare te aștept pe Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.