EMPTIES · MAKEUP · REVIEWS · SKIN CARE

CE PRODUSE AM TERMINAT IN ULTIMUL TIMP – EMPTIES #2

Bună, draga mea!

Am revenit cu a doua parte de produse pe care le-am terminat în ultimul timp. Pentru aceasta am pregătit toate produsele de skin care și makeup pe care le-am terminat. Am produse care mi-au plăcut și pe care le-am recumpărat sau o voi face și produse care m-au dezamăgit și pe care nu le voi cumpăra.

Voi începe cu produsele de skin care. Am terminat gelul de curățare de la Balea despre care am vorbit mai multe aici și pe care l-am avut de două ori. Sunt foarte mulțumită de formula lui și îmi curăță foarte bine tenul în zonele cu probleme. Am avut și un gel de curățare de la Yves Rocher. A avut o textură ușor abrazivă ceea ce a făcut gelul eficient în lupta cu punctele negre. Nu m-am înțeles prea bine cu mirosul lui destul de deranjant. Am ales să nu le mai recumpăr deocamdată pentru că am câteva geluri de curățare pe care le testez și pe care îmi doresc să le termin.

IMG_20190124_154206

Am terminat și apa micelară bifazică de la Nivea în varianta roz. Îmi place foarte mult și m-am bucur când am primit-o în unul dintre pachetele de la Nivea, dar și acesta este aproape terminată. Demachiază foarte bine și hidratează pielea în același timp datorită uleiurilor din compoziție. Produsul este destinat ochilor, dar îmi place să îl folosesc pe tot tenul și să las câteva minute aceea peliculă uleioasă.

IMG_20190207_164403

Pentru hidratarea tenului am folosit două creme care mi-au plăcut. Crema Hydra Vegetal de la Yves Rocher pe care am avut-o de câteva ori și care mi-a hidratat tenul foarte bine. Am avut și o variantă mică din gama Aqua Reotier de la L’Occitane în varianta gel. Mi-a plăcut această cremă, dar nu am observat să fie diferența între ea și cea de la Yves Rocher. Am ales să nu le mai recumpăr deocamdată pentru a testa și alte produse de îngrijire a tenului. Am ales în schimb să păstrez ambalajele din sticlă pentru a putea lua diferite creme în călătorii.

IMG_20190124_153624

Un gel de duș care s-a terminat foarte repede datorită aromei minunate este cel de la Nivea. Varianta cu lemongrass este foarte fresh și perfectă pentru vară. Îți lasă o senzație de răcorire și îți dă un restart în zilele călduroase. Un alt gel de duș care este preferatul meu și al familiei mele este gelul cu aromă de cafea de la Yves Rocher. Aroma este foarte puternică, iar textura gelului este foarte cremoasă și hrănitoare pentru corp. Am o mică rezervă pentru acest gel de duș, dar sunt curioasă și de noua variantă a acestuia.

IMG_20190124_153556

gel_de_du_crem_bob_de_cafea_din_brazilia_14719

Am încercat și două produse pentru albirea dinților. Pasta de dinți White Now o am dintr-un magazin cu produse italienești despre care am vorbit aici. Pasta are o aromă plăcută și dulce, dar nu am văzut schimbări în urma folosirii ei. O mică schimbare am sesizat în urma folosirii pastei de la iWhite. Aceasta are o aromă neplăcută și este puțin cam scumpă în opina mea. Astfel am ales să nu recumpăr aceste produse și să îmi continui căutările pentru produsele de albire a dinților.

IMG_20190124_153702

Legat de makeup am două produse terminate. Unul dintre acestea este spray-ul de fixare a machiajului cu efect de matifiere de la Essence. Mi-a plăcut acest spray și mi-a matifiat bine tenul pentru câteva ore. Nu l-am recumpărat pentru că am comandat alte produse pe care îmi doream să le încerc. Cel de-al doilea produs este soluția de curățat pensulele de la Ebelin. Am povestit aici despre cum o folosesc. Nu îmi lipsește din trusa de machiaj și o am mereu la îndemână pentru curățarea pensulelor. Am avut 3 sticluțe până acum și deja am recumpărat acest produs .

IMG_20190124_154327

Ai încercat aceste produse? Ce produs ți-a atras atenția din cele prezentate?

Până data viitoare te aștept pe Facebook și Instagram.

One thought on “CE PRODUSE AM TERMINAT IN ULTIMUL TIMP – EMPTIES #2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.