EMPTIES · HAIR · REVIEWS

CE PRODUSE PENTRU PĂR AM TERMINAT ÎN ULTIMUL TIMP – EMPTIES #1

Bună, draga mea!

De când am deschis blogul am început să păstrez ambalajele produselor terminate. Am strâns câteva așa că m-am gândit să fac primul articol de tip Empties de pe blog. Pentru că îmi place să încerc produse pentru păr și pentru că am adunat foarte multe din această categorie am ales să împart acest Empties în două părți. Prima parte va fi cu produsele de păr pe care le-am terminat, iar a doua parte cu produsele de skin care și makeup.

Schimb destul de des produsele pentru păr pentru că îmi place să le încerc pe cele care îmi atrag atenția. Astfel am adunat destul de multe produse din această categorie pentru acest Empties.

Voi începe cu gama Schauma Nature Moments pe care am primit-o de la BuzzStore. Pe lângă mirosul minunat al produselor am rămas impresionată de eficiența lor. Șamponul curăță bine părul și îl lasă lucios. Cel mai mult mi-a plăcut balsamul de par. După câteva utilizări am descoperit că părul meu este mai ușor de descurcat atunci când este ud, dar și când este uscat.

IMG_20190124_153500

Pentru că părul creț este o trăsătură de familie, balsamul sau măștile de păr se folosesc în cantități mai mari. Așa că am terminat și două bidonașe de mască de păr cu ulei de argan. Este masca mea preferată. Are o cantitate mare la un preț accesibil, hidratează părul foarte bine ajutând și la descurcarea lui. O tot recumpăr atunci când o găsesc pentru că am observat că este singura care îmi menține buclele naturale.

elf8EN0o

Tot pentru păr am încercat și gama reparatoare de la Yves Rocher. Am terminat 3 produse din această gama: șamponul, balsamul și masca reparatoare. Mi-a plăcut foarte mult această gama și a avut un miros foarte frumos. Am văzut o diferență în perioada în care am folosit această gamă. Părul meu era mai sănătos, mai strălucitor, se așeza foarte frumos și nu se încâlcea. Nu am mai recumpărat această gama pentru că am primit alte produse între timp, dar la următoarea comandă pe Yves Rocher cu siguranță voi adăuga setul în coșul de cumpărături.

IMG_20190124_153322

În urmă cu aproape trei ani am decis să nu mă mai vopsesc și să îmi las părul să crească în culoarea naturală. Pentru că încă am vârfurile blonde care mai prind nuanțe gălbui am ales să încerc un șampon special pentru această mică problemă. Prima dată l-am găsit în Dm pe cel de la Swiss. Nu am văzut o mare schimbare și pentru că îmi usca părul foarte tare am ales să caut un alt produs. Pentru a doua încercare am ales un produs Loncolor care nu îmi usucă părul așa de tare și care îl face să arate mai bine. Îl voi recumpăra când îl voi găsi în magazine.

IMG_20190124_153520

res_7fe3d3a9679562a21cb627f4521fda4a_full

Am folosit și un ser pentru păr de la Yves Rocher. Îl aplicam pe părul umed și descâlcit de la jumătatea acestuia până la vârfuri. Părul meu era mai fin și strălucitor, iar vârfurile erau mult mai îngrijite. Deocamdată am un înlocuitor pentru acest produs, dar plănuiesc să îl recumpăr.

IMG_20190124_153538

Ultimul produs pentru păr din acest Empties este șamponul uscat de la Batiste. Am avut mai multe variante ale acestui șampon și toate mi-au plăcut foarte mult. Îl folosesc în cazurile extreme când se ivește ceva sau sunt în locații în care nu îmi pot spăla părul. Rezultatul acestui produs arată bine și la două zile de la aplicare. Deși am șampoane uscate de la alte branduri pe care trebuie să le încerc am recumpărat zilele trecute un șampon Batiste.

IMG_20190124_153214

Ai încercat vreun produs pentru păr din cele prezentate? Ce produse îmi recomanzi?

Ne vedem pe Facebook și pe Instagram.

3 thoughts on “CE PRODUSE PENTRU PĂR AM TERMINAT ÎN ULTIMUL TIMP – EMPTIES #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.