MAKEUP · REVIEWS

FARDURILE MELTED CHROME DE LA ESSENCE – REVIEW

Bună, draga mea!

În dulăpiorul meu de beauty se află multe produse pe care vreau să ți le recomand. În ultimul timp am reușit să găsesc produse drugstore la prețuri accesibile care să mă mulțumească și chiar să mă surprindă. Astfel am ales să vorbesc despre câteva branduri și produse care m-au cucerit.

Am ales ca astăzi să îți prezint un produs Essence care a intrat înainte de sărbători în colecția mea și de care m-am îndrăgostit. Acestea sunt fardurile din gama Melted Chrome.

Aceasta este formată din farduri individuale. Ambalajele sunt din plastic, iar capacele sunt transparente pentru a se vedea nuanța fiecărui fard.

IMG_20190114_150219

Fardurile au o textură foarte cremoasă și foarte pigmentată. Fiecare fard are un model în relief ce scoate în evidență irizațiile acestuia.

Gama este formată din 6 nuanțe, iar toate acestea sunt sidefate. Eu am ales să îmi achiziționez 3 dintre ele. Cele care m-au atras cel mai mult sunt: 03 Platinum Nights, 06 Cooper Me și 01 Zinc About You.

IMG_20190114_150331

IMG_20190114_150238

Pentru aplicarea fardului pe pleoape m-am folosit de buricele degetelor pentru a spori intensitatea. Am încercat aplicarea cu pensula uscată și umedă, dar rezultatul nu a fost la fel de puternic. Eu văd acest aspect ca pe un avantaj. Astfel poți folosi fardul așa cum îți dorești, mai lejer sau mai intens.

IMG_20190114_151007

IMG_20190114_151012

Este destul de ușor să creezi un machiaj cu ajutorul acestor farduri individuale. Poți aplica nuanța preferată din gama Melted Chrome pe întreaga pleoapă mobilă, apoi aplici o nuanță de tranziție mată sau chiar pudra bronzantă în pliul pleoapei. Astfel obții un look rapid și frumos.

Eu am achiziționat aceste farduri din Auchan la 17-18 lei. Găsești gama Melted Chrome pe Pink Panda, l’Arome și pe 1001 Cosmetice.

Cum ți se pare gama Melted Chrome de la Essence?

Te aștept pe Instagram și pe Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.