FAVORITE · REVIEWS · SKIN CARE

3 PRODUSE ESENȚIALE ÎN ANOTIMPUL RECE

Temperaturile scăzute ale anotimpului rece sunt resimțite de corp la interior și la exterior. Pe lângă senzația de frig întâmpinăm și deshidratări la nivelul anumitor părți ale corpului. Eu am găsit trei produse care m-au ajutat să trec mai ușor de zilele reci și pe care vi le recomand cu mare drag.

Voi începe cu buzele. Pentru buzele mele această perioadă este un chin. Din cauza aerului rece acestea se usucă foarte tare și îmi apar cojițe. Am ales să combat această problemă cu un balsam de buze care nu îmi lipsește niciodată. Preferatul meu este Pop Ball de la Nivea în varianta cu zmeură și măr roșu. Îmi hidratează buzele foarte bine și are un miros plăcut .

IMG_20190114_145850

O altă variantă de balsam pe care o folosesc seara și pe care o las să acționeze pe parcursul întregii nopți este balsamul multifuncțional de la Oriflame. Eu am varianta cu miere și pe cea cu prune, dar cea cu miere este preferata mea. Este un balsam foarte gras care hidratează în profunzime. Poate fi folosit atât pe buze cât și pe coate sau încheieturi, acolo unde este pielea foarte uscată.

IMG_20190114_150014

Iarna este singura perioadă când îmi place să folosesc cremă de corp. Pielea este uscată și absoarbe foarte bine crema sau loțiunea de corp astfel încât să nu rămână senzația de piele grasă. Pentru corp am ales crema hidratantă de la CeraVe. O am mereu la îndemână încă de când a ajuns la mine. O folosesc pentru corp și față pentru că varianta acesteia îmi permite. Îmi hidratează foarte bine pielea și tenul, iar acest efect este de durată. După câteva zile de folosire am reușit să îmi aduc tenul la aspectul normal fiind foarte deshidratat și formând mici coji în zona nasului. Am un articol dedicat produselor CeraVe dacă vrei să afli mai multe despre acestea.

IMG_20190114_145941

Un mic truc la care apelez în fiecare dimineață este să îmi aplic această cremă după ce am aplicat Acid Hialuronic de la The Ordinary. De când folosesc această combinație tenul meu este foarte hidratat și fin.

IMG_20190114_150036

Ultimul produs care a făcut minuni pentru mine este crema de mâini cu unt de shea de la L’Occitane. Trebuie să recunosc că nu îmi place să folosesc cremă de mâini pentru că îmi lasă senzația de piele grasă. Am avut ceva probleme după ce pielea mâinilor mele a interacționat cu diferite substanțe și s-a deshidratat foarte tare formând mici cojite. Acest lucru m-a forțat să folosesc cremă de mâini. Nu știu de ce m-am îndreptat spre această variantă, dar cu siguranță am făcut cea mai bună alegere. Crema are o formulă foarte hidratantă și plăcută. Aceasta se absoarbe rapid în piele și hidratează în profunzime. Au fost necesare câteva zile ca pielea mâinilor mele să își revină.

IMG_20190114_145904

Zilele acestea vremea se joacă puțin cu noi. Deși pe cer este un soare frumos și puternic, temperaturile rămân scăzute. Eu voi folosi aceste produse până ce temperaturile vor urca, iar pielea mea nu va mai avea de suferit. Vă recomand aceste produse pentru a vă hidrata pielea în profunzime și de a o proteja de stresul temperaturilor scăzute.

Care sunt recomandările tale pentru anotimpul rece?

Nu uita că ne vedem pe Facebook și Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.