REVIEWS · SKIN CARE

CERAVE – HIDRATARE CU TREI CERAMIDE ESENTIALE

Bună! Bine te-am regăsit. Astăzi voi vorbi despre skincare și despre un brand foarte lăudat în online în ultima perioadă. De curând am reușit să îmi formez o mică rutină de îngrijire a tenului. O astfel de rutină adaptată nevoilor tenului este foarte importantă mai ales dacă dorim ca machiajul să arate impecabil, dar și pentru a trata probleme tenului sau pentru a-l proteja de acestea.

Am tot citit în online păreri despre produsele CeraVe, în special de gelul de curățare. Îmi doream foarte tare să ajung în Farmacia Tei și să îmi achiziționez acest gel, dar noroc cu ce de la BUZZstore și campania lor în colaborare cu CeraVe. Am reușit astfel să pun mâna pe gelul de curățare și pe crema hidratantă.

În 2005, medicii dermatologi au dezvoltat o gamă de produse de îngrijire a pielii bazată pe ceramide similare pielii și pe Tehnologia MVE pentru a stimula refacerea funcției de barieră a pielii și pentru a oferi hidratare pe termen lung, doar după o singură utilizare.

IMG_20181130_114618

Produsele CeraVe conțin astfel 3 tipuri de ceramide: Ceramide 1 – fortifică stratul de lipide, Ceramide 3 – îmbunătățesc hidratarea pe termen lung, Ceramide 6-II – factor natural de hidratare. Aceasta combinație ajută la refacerea pielii prin calmarea acesteia și reduce pierderea hidratării.

În coletul de la BUZZstore am primit două produse în variantă full size și două produse în variantă mini. Gelul de spălare hidratant și crema hidratantă pentru față și corp în variantă full size, iar gelul de curățare spumant împreună cu lotiunea hidratantă în variantă mini.

Gelul de spălare hidratant este hipoalergenic, non-comedogenic (nu blochează porii), nu conține săpun, parfum și parabeni. Gelul este non-spumant și conține 3 ceramide esențiale și acid hialuronic. Îndepărtează ușor impuritățile și sebumul în timp ce sporește hidratarea pielii.

Gelul de curățare este foarte blând cu tenul. Este primul gel de curățare care nu îmi usucă tenul și nu îmi lasă senzația de piele strânsă după ce îl folosesc. Datorită acestui aspect a devenit preferatul meu și voi continua să îl folosesc multă vreme. Deși este un gel non-spumant acesta curăță tenul foarte bine și îl hidratează în același timp.

IMG_20190108_132747

Crema hidratantă pentru corp și față este hipoalergenică, non-comedogenică și nu conține săpun, parfum și parabeni. Aceasta conține 3 ceramide esențiale și acid hialuronic. Este o cremă non-grasă ce hidratează eficient, restabilind bariera de protecție a pielii. Astfel hidratarea este asigurată pe parcursul întregii zile.

Crema hidratantă are un gramaj generos de 340g. Este una din cele mai bune creme pe care le-am încercat până acum. Hidratează pielea în profunzime, aspect care se menține pe parcursul zilei. Poate fi folosită de toate tipurile de ten de la cel foarte uscat la gras. Eu am tenul mixt și îmi place să folosesc astfel de creme pentru hidratarea în profunzime a tenului meu pentru că și un ten cu tendință de îngrășare sau gras are nevoie de hidratare.

IMG_20190108_132809

Produsele in varianta mini nu le-am incercat, dar le pastrez pentru calatorii pentru ca sunt mult mai usor de transportat in porfard.

IMG_20190108_132908

Sunt foarte mulțumită de aceste produse și mă bucur că am avut ocazia să le testez. Acum știu că nu vor mai lipsi din rutina mea de îngrijire.

Ai încercat produsele CeraVe? Ce ți-ai dori să încerci de la ei?

Te aștept pe Facebook și Instagram.

16 thoughts on “CERAVE – HIDRATARE CU TREI CERAMIDE ESENTIALE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.