HAUL · MAKEUP

CE AM PRIMIT DE CRĂCIUN 🎅

Iată că a venit și timpul pentru ultimul articol din acest an. Sper că Moș Crăciun a fost darnic cu voi și că a-ți găsit sub brad ceea ce v-ați dorit. Suntem la un pas de a lăsa în urma 2018 și de a începe o nouă aventură. Până la acel moment m-am gândit să fac un articol cu ce am primit de Crăciun. Am ales să vă prezint cadourile din zona de beauty pe care le veți mai vedea pe blog.

Am primit paleta Just Peachy de la Too Faced. O paletă care are nuanțe exact pe gustul meu și care se potrivește ochilor mei verzi. Toate nuanțele din această paletă sunt mate și cu ea se pot realiza machiaje de zi sau de seară. În același timp paleta are un miros delicios de piersică.

Tot pentru makeup am primit și un set de pensule de la Nastelle. Setul conține 18 pensule din păr de capră, samur, veveriță și sintetice. Este un set de pensule profesionale pentru începători și mă bucur tare mult că l-am primit.

Un mic cadou pe care mi l-am făcut eu este de la Pandora. Am ales o brățară fixa în ediție limitată și un charm în formă de inimă. Cel din urmă va fi atașat pe una din brățările pe care le am și care are ca temă iubirea.

Pentru că a fost și Sfântul Ștefan imediat după Crăciun am mai fost răsfățată cu încă un cadou. Astfel a ajuns în posesia mea setul de la Benefit cu toate produsele lor faimoase de sprâncene. Îmi doream să încerc de ceva timp aceste produse deoarece sunt foarte lăudate în online. Cutia în care vin acestea este foarte frumoasă și de-abia aștept să încerc și produsele.

Dau puțin timpul înapoi pentru a vă arăta încă un produs pe care mi-l doream foarte tare, dar pe care l-am primit de Moș Nicolae. Paleta Naked Cherry de la Urban Decay era în wishlist încă de când a apărut. M-am îndrăgostit și mai tare de paleta când Special Koko a folosit nuanțe din ea pentru makeup-ul de domnișoară de onoare. Este încă o paletă perfectă pentru ochii verzi, iar ambalajul este absolut superb.

Pasiunea mea pentru makeup s-a dezvoltat foarte mult în acest an și mă gândesc serios să urmez un curs în acest domeniu. De-abia aștept să încerc toate aceste produse și să realizez review și tutoriale cu ele.

Îmi este foarte dragă această perioadă din an pentru că petrec mult timp alături de familia mea. Îmi place să dăruiesc cadouri și să vad zâmbete și bucurie și îmi place deschid surprizele care mi-au fost pregătite. Cred că cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute alături de cei dragi înconjurați de iubire.

Acum când suntem pe ultimele ore ale acestui an vă doresc sănătate, fericire și iubire. Noul an să vă aducă ceea ce vă doriți și puțin mai mult.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și că m-ați urmărit anul acesta și vă aștept cu mare drag și anul viitor tot aici pe blog ❤️

Ție ce daruri ți-a lăsat Moș Crăciun sub brad?

Nu uita că ne vedem pe Instagram și Facebook.

11 thoughts on “CE AM PRIMIT DE CRĂCIUN 🎅

  1. Se pare ca mosul a pus accentul pe cosmetice si accesorii pentru acestea. Ai primit numai chestii bune cu care te poti lauda

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.