ADVENT CALENDAR 2018 · MAKEUP · REVIEWS

BLOGMAS #8 SI #9

Am reușit să îmi umplu ziua de Sâmbătă cu diferite activități astfel încât nu am deschis Calendarele Advent. Astăzi vă voi arăta din nou produsele din două zile și anume căsuța cu numărul 8 și cea cu numărul 9.

SUGAR TRIP – NYX

Surpriza de ieri a fost încă un iluminator. Acesta este în nuanța Candy Cloud. L-am stricat puțin când încercăm să îl scot din calendar, dar pentru că are o textură cremoasă am reușit să îl repar cât de cât când am realizat swatchul. Din păcate nu am reușit să surprind în poză irizațiile pe care le are. În funcție de lumină acesta are nuanțe de roz-piersică.

CAN’T WAIT ANOTHER DAY – SLEEK

Pentru a crea un machiaj special de sărbători cei de la Sleek s-au gândit la toate. Astfel în căsuța cu numărul 8 am primit un eyeliner lichid negru.

SUGAR TRIP – NYX

În spatele ferestrei de astăzi am găsit un produs nou pe care nu l-am încercat până acum. Acesta este un ulei de buze ce promite hidratarea acestora. Face parte din colecția #ThisIsEverything și este în nuanța Cranberry Mint. Mi se pare perfect pentru această perioadă când buzele au de suferit în urma frigului de afară. Pe buze este incolor și are o textură mai groasă asemenea unui gloss, dar nu este lipicios.

CAN’T WAIT ANOTHER DAY – SLEEK

Fereastra de astăzi îmi aduce încă un lac de unghii, dar în nuanța Velvet Slipper de această dată. O nuanță tare drăguță de mov pe care de-abia aștept să o încerc.

Ce părere ai despre aceste produse? Ai încercat până acum un ulei de buze?

Pe mine mă găsești pe Instagram și Facebook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.