ADVENT CALENDAR 2018 · MAKEUP · REVIEWS

BLOGMAS #4 ȘI #5

Cu mic, cu mare în seara asta curățăm ghetuțele și le așezăm frumos. Apoi așteptăm cuminți ca Moș Nicolae să treacă pe la noi. Până la ghetuțe vreau să vă vorbesc puțin despre produsele din Calendarele Advent așa cum v-am obișnuit.

Ieri m-am plimbat puțin prin magazine căutând decorațiuni și am pierdut noțiunea timpului. Lumina naturală nu m-a ajutat să realizez câteva poze decente când am ajuns acasă. Așa că am hotărât să vă arât astăzi produsele din căsuța cu numărul 4 și din cea cu numărul 5.

SUGAR TRIP – NYX

Mai mult iluminator! Surpriza zilei de 4 Decembrie a fost un iluminator în nuanța Cinnamon Spice. Inițial am crezut că ar fi potrivit pentru un ten mai închis sau bronzat. După cum se vede în swatch, iluminatorul nu este închis și cred că se potrivește și tenului meu. Îmi place foarte mult textura lui, fiind foarte cremos.

CAN’T WAIT ANOTHER DAY – SLEEK

Manichiura nu trebuie să fie neglijată în această perioadă. Surpriza de ieri fiind un lac de unghii în nuanța Rioja Red. Nu am mai încercat oje de la Sleek, dar cu siguranță aceasta este nuanța perfectă pentru acest sezon și de-abia aștept să o încerc.

SUGAR TRIP – NYX

Ne întoarcem la rujuri, la glossuri mai exact. Nuanța Sweet Nothing din gama Intense Buttet Gloss este unul din gloss-urile mele preferate. Îmi place că sunt foarte pigmentate, destul de rezistente și nu sunt foarte lipicioase. Despre această nuanță de mov nu pot spune decât că este perfectă pentru mine. Îmi place mult să port nuanțe mai diferite pe buze.

CAN’T WAIT ANOTHER DAY – SLEEK

Și aici am găsit tot un produs pentru buze. Un creion retractabil pentru buze în nuanța Deep Cherry. Eu îmi aplic creion de buze de fiecare dată înainte de ruj pentru a mării rezistența acestuia. Nuanța este pe gustul meu. Voi încerca să o port fără a mai aplica un alt ruj peste.

Ce părere ai despre produsele din cele două zile? Pe care dintre acestea le-ai folosi?

Pe mine mă găsești pe Instagram și Facebook.

16 thoughts on “BLOGMAS #4 ȘI #5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.