ADVENT CALENDAR 2018 · MAKEUP · REVIEWS

BLOGMAS #1

Decembrie e aici!

Suntem deja înconjurați de ornamente, dulciuri, jucării și pachețele special create pentru Crăciun. Agitația cumpărăturilor ne cuprinde pe toți și încet începem să căutăm cadourile perfecte pentru cei dragi iar pe fundal se aud colinde foarte cunoscute .

Decembrie este luna cadourilor, a surprizelor, a iubirii și a timpului petrecut în familie. Până la ziua de Crăciun când vom împărți și deschide cadourile și până la tradiționala masă de Crăciun în familie avem câte o surpriză în fiecare zi datorită Calendarelor Advent.

sdr

Anul trecut am deschis Lip Advent Calendar de la NYX. În fiecare zi am descoperit rujuri sau glossuri de diferite texturi și nuanțe. Astfel am avut ocazia să încerc multe produse de buze de la NYX și să mă joc cu nuanțele. Anul acesta am ales două Calendare Advent. Acestea sunt Sugar Trip de la NYX și Can’t Wait Another Day de la Sleek. Ambele conțin produse de makeup.

Sugar Trip de la NYX are 24 de căsuțe care găzduiesc farduri de pleoape, pudre iluminatoare, farduri de obraz și rujuri. Ambalajul calendarului este absolut delicios și foarte colorat.

Cel de la Sleek are 25 de căsuțe în care se ascund creioane de buze, creioane de ochi, rujuri, palete de farduri, farduri de obraz, pensule, lacuri de unghii, tușuri lichide și mascara. Ambalajul acestuia fiind foarte festiv și elegant.

Începând de astăzi voi posta ceea ce se ascunde în spatele fiecărei uși. Mă alătur astfel colegelor mele ce dețin canale de YouTube și care vor face Vlogmas, dar pentru că activitatea mea se desfășoară pe blog eu voi face Blogmas :-D.

Așteptarea a luat sfârșit și sunt tare curioasă să văd ce produse se ascund în spatele primei zile.

SUGAR TRIP – NYX

Primul produs este un iluminator în nuanța “Pop N Rock”. Un iluminator foarte frumos cu irizații violet-albăstrui în funcție de lumină . Din păcate nu am putut surprinde în poză aceste irizații. Ambalajul este tare drăguț și păstrează tema colorată a calendarului.

CAN’T WAIT ANOTHER DAY – SLEEK

Primul produs este un fard de obraz în nuanța Rose Gold. Un blush în nuanță de piersică cu irizații aurii. Blushul este foarte pigmentat si cremos. Mi se pare o nuanță foarte frumoasă și de-abia aștept să o încerc pe ten. Ambalajul face produsul foarte elegant și mă duce cu gândul la produsele de la Nars.

 

Ce produs ai găsit în Advent Calendarul tau?

Pe mine mă găsești pe Instagram și Facebook.

5 thoughts on “BLOGMAS #1

  1. Imi place mult ideea de calendar Advent, dar inca nu am niciunul, astept cuminte ofertele din calendarul Advent de la Notino.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.