REVIEWS

MASINA DE TOCAT DE LA TEFAL – REVIEW

Multe dintre noi ne dorim o bucătărie complet mobilată și utilată indiferent cât timp petrecem în aceasta. Eu am perioade când îmi place să petrec foarte mult timp prin bucătărie și să învăț rețete noi. În același timp mă uit și după electrocasnice pentru preparat sau gătit care să mă ajute și să mă atragă să gătesc mai des. Când am văzut campania de la BuzzStore în colaborare cu Tefal m-am gândit că este o ocazie buna să încerc produse electrocasnice noi și să pun în aplicare rețete pentru blog.

IMG_20181115_131811

În urma înscrierii în campanie am primit spre testare Mașina de tocat carne Tefal HV8 NE685838. Aceasta are o putere de 2000W și promite să toace 2,6kg de carne pe minut. În pachet sunt incluse multe accesorii care fac mașina foarte versatilă. Accesoriile sunt: 5 conuri pentru răzuire fina și grosieră, pentru feliat, răzuit și mărunțit, dar și accesorii pentru sos de roșii, cârnați și kebbe. Pentru tocarea cărnii mașina are 3 tipuri de site. Astfel poți alege dimensiunea dorită între mic, mediu și mare. Mașina de tocat este prevăzută și cu funcția de rotire în sens invers securizată care previne pornirea accidentală a rotirii în sens invers, împiedicând astfel distrugerea motorului.

IMG_20181115_132423

IMG_20181115_132509

IMG_20181115_132643

Mașină de tocat este ușor de transportat datorită manerului, dar și ușor de depozitat datorita locului special pentru cablul de alimentare și celui destinat accesoriilor.

IMG_20181115_132748

O astfel de mașină de tocat mi se pare ideală într-o bucătărie. Știm foarte bine cât este de importantă prospețimea cărnii, iar datorită acestui aparat pot alege orice tip de carne pe care să o pregătesc așa cum îmi doresc evitând carnea tocată din comerț. Pe lângă prepararea cărnii poate înlocui cu succes și diferite râzători, iar din ce am mai citit pe internet cu accesoriul pentru sucul de roșii se pot prepara și sucuri de fructe.

Am testat mașina de tocat de la Tefal în ultimul timp pentru diferite rețete și sunt foarte mulțumită. Este foarte eficientă și foarte utilă datorită accesoriilor. Cred că este un produs ce nu trebuie să lipsească din bucătăria oricărei gospodine.

Mașina de tocat de la Tefal este disponibilă pe Emag și Altex.

Ai încercat un astfel de produs? Ce părere ai despre produsele Tefal?

Mă găsești pe Facebook și pe Instagram 🙂

8 thoughts on “MASINA DE TOCAT DE LA TEFAL – REVIEW

  1. Are si mama o masina de tocat, a vrut sa imi faca si mie una cadou, dar eu nu prea as avea ce sa toc, ca imi cumpar carnea gata tocata sau o rog pe doamna care vine sa o toace pt mine. Cand voi fi la casa mea, sigur insa am sa imi cumpar si eu una 😀

    Liked by 1 person

  2. Nu am nicio mașină de tocat în casă, bine că am aflat despre aceasta, știu ce să caut. Tefal are produse foarte bune!

    Liked by 1 person

  3. Sa stii ca am inceput sa indragesc produsele Tefal. Imi doresc si eu o masina de tocat electrica pentru carnati si am sa vad ce oferte gasesc de Black Friday la ea

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.