FAVORITE · MAKEUP · MAKEUP LOOK · REVIEWS

SUNSET BEACH BY BOYS’N BERRIES – SWATCH & MAKEUP

La jumătatea lunii Septembrie pe Makeup Shop au apărut noile palete lansate de Boys’n Berries. Acestea sunt 5: Nudelicious, Sunset Beach, Mirror Slave, Crushed Berries și Vivid Dreams. Le puteți vedea aici. Am vrut să încerc una din aceste palete, iar în urma unei vizite în magazinul Makeup Shop din incinta Iulius Mall Iași am ales paleta Sunset Beach. Astăzi vă vorbesc puțin despre ea, vă arăt swatchuri și ce machiaj am realizat cu ea.

 

 

 

 

IMG_20181107_125307

Paleta vine într-o cutie de carton care are un print tare drăguț cu păsări flamingo. Același print îl găsim și pe paleta ce are carcasa dintr-un carton gros ce se închide cu magnet.

IMG_20181107_131909

În paletă găsim 14 nuanțe dintre care 6 mate și 8 sidefate. Nuanțele mate sunt foarte pigmentate. Mi se par ușor cremoase, iar dacă se lucrează cu grijă fardurile nu vor avea fall out. Cele sidefate sunt și ele foarte pigmentate și cremoase. Cel mai bine se aplică cu degetul sau pensula umezită, dar pentru un look mai light se văd foarte bine aplicate și cu pensula uscată.

 

IMG_20181107_133411

Paleta este destul de complexă putând să creezi cu ea un machiaj de zi sau unul de seară. Acesta din urmă putând fi realizat și cu ajutorul nuanței de negru (Cole) din paletă. În același timp nuanța Seashell poate fi folosită pentru iluminarea arcadei și al colțului interior al ochiului.

 

 

IMG_20181107_133401

Am tot folosit această paletă de când am achiziționat-o și sunt foarte mulțumită de ea. Am reușit să creez cu ea machiaje tare drăguțe care au rezistat foarte bine. Machiajul din următoarele poze l-am realizat special pentru acest articol și este un look pe care eu l-aș purta pe timpul zilei.

IMG_20181106_132924

 

 

 

IMG_20181106_132922

Nuanțele alese în această paletă sunt absolut superbe și cred că sunt perfecte pentru ochii verzi. Îmi plac tare mult și mă simt inspirată de fiecare dată când o deschid.

Pe viitor plănuiesc să achiziționez și alte palete dar și produse de la Boys’n Berries. Acest brand este unul cruelty free și îl puteți găsi pe Makeup Shop la prețuri accesibile.

Ce părere ai despre această paletă? Ti-ai dori să încerci una dintre paletele Boys’n Berries? Cum ți se pare machiajul pe care l-am realizat cu această paletă?

Pe mine mă găsești pe Facebook și pe Instagram 🙂

12 thoughts on “SUNSET BEACH BY BOYS’N BERRIES – SWATCH & MAKEUP

  1. Paleta aceasta are nuante pentru a putea realiza mai multe machiaje diferite, ceea ce e ideal pentru ca nu trebuie sa ai mai mult palete, cu una singura te poti descurca.

    Liked by 1 person

  2. Nu am avut momentan bani să o iau acum, dar clar pe viitor voi pune mâna pe ea! Între timp, am dat și eu o mică comandă makeupshop cu o paletă sleek și 2 rujuri.

    Liked by 1 person

  3. Draguta foc paleta asta. Imi plac tare mult culorile care o compun. Eu sunt o mare iubitoare a culorilor pamantii si ma multumeste tare mult. Pacat ca nu am luat-o si eu de black friday de la makeup shop

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.