FAVORITE · HAUL · MAKEUP · PAGINI DE JURNAL · REVIEWS · SKIN CARE

Don’t forget to #LikeYourself !

Bună dragile mele :-* Astăzi vă voi vorbi puțin despre încrederea în sine iar la final vă voi prezenta și câteva produse Nivea care ne fac să ne simțim bine.

Dacă mă urmărești pe Social Media știi deja că fac parte din campania #LikeYorself demarată de Nivea. Alături de cateva sute de fete vom împărți hashtagul Like Yourself în încercarea de a face cât mai multe persoane să se aprecieze așa cum sunt. Sunt tare bucuroasă să fiu una dintre ambasadoarele #LikeYourself și să fac parte dintr-o comunitate plină de oameni frumoși.

Încrederea în sine este un sentiment foarte important pentru fiecare dintre noi. Putem pași spre viitor, putem deschide uși și crea poduri doar cu ajutorul încrederii în noi înșine. Fiecare avem ceva ce ne face speciali, ce ne face să strălucim. Trebuie să ne descoperim atuurile și să le valorizam. Să nu lăsăm pe nimeni să ne schimbe părerile și să nu ne simțim rușinați de ceea ce suntem. Să nu ascultăm părerile negative ale celor din jur, să nu ne lăsăm afectați și influențați de acestea. Indiferent de culoarea pielii sau a părului, de înălțime sau greutate, de ținută sau inteligență trebuie să ne iubim și să ne respectam așa cum suntem. Nu trebuie să ne comparam cu alte persoane indiferent că este vorba de o prietenă, soră sau mamă, suntem diferiți și unici.

Acceptarea de sine este un pas important ce oferă încredere în sine. Celulita, vergeturile, coșurile, semnele de la acnee, înălțimea prea mare sau kilogramele în plus sunt doar câteva detalii. Nu lăsa aceste aspecte să te definească și să îți dicteze starea de bine. Poartă-ți corpul cu mândrie și încredere și toate acestea vor dispărea.

cof

Eu provin dintr-o familie înaltă ceea ce m-a făcut să fiu încă de când mă știu cea mai înaltă din orice grupă, clasă sau cerc de prieteni. Eram întrebată adesea dacă sunt complexată de înălțimea mea, iar când răspundeam că nu, următoarea întrebare era cum de nu sunt? Eu nu mi-am văzut niciodată înălțimea un dezavantaj, ba chiar mai mult de fiecare dată când am ocazia nu ezit să port pantofi cu tocuri inalte. Puseurile de creștere pe care le-am avut mi-au lăsat semne sub forma vergeturilor în jurul genunchilor, dar niciodată nu am încercat să le ascund. Am învățat să îmi accept corpul, să mă accept pe mine și să mă bucur de fiecare clipă.

Un alt aspect care îți oferă încredere în tine este evoluția și dezvoltarea personală. Continuă să înveți lucruri noi sau descoperă activități noi. Orice reușită îți va oferi sentimente de bucurie și împlinire care te vor ajuta la creșterea încrederii în sine. Oricât de multă grijă ai avea de exteriorul tău niciodată să nu uiți de interior, de suflet și de minte. Înfățișarea este cea care oferă primul impact vizual, dar fără suflet și minte aceasta nu ar avea putere să strălucească.

Am pășit cu mari temeri și emoții în această lume a blogului. Am crezut că nu mă voi descurca și că voi primii numai păreri negative. Nu mă așteptam să îmi placă așa de mult, să am atâtea oportunități și să reușesc să întâlnesc fetele pe care le urmăream pe YouTube. Acum sunt tare bucuroasă și mândră de mine că am început acest proiect și am încredere în mine că voi reuși să ajung cât mai departe.

Pentru că și pielea frumoasă și sănătoasă ajută la încrederea în sine în cadrul acestei campanii am primit de la Nivea un colet cu produse intitulat Summer Box. Aici găsești primul meu clip pe IG TV cu unboxingul acestui Summer Box, iar în contiuare vă voi spune câteva lucruri despre ele.

Pentru față am primit masca din gama Urban Detox, cele trei creme din gama Mix Me și demachiantul bifazic pentru ochi. Masca este foarte interesantă, se încălzește după ce este aplicată pe ten și curăță foarte bine. Pielea a rămas fină și mai luminoasă. Cremele Mix Me au arome minunate. Acestea se pot folosi individual, se pot combina între ele sau cu varianta clasică Nivea pentru ați crea propria ta cremă. Demachiantul bifazic îndepărtează machiajul ochilor chiar și pe cel waterproof cât ai zice “încredere”. Eu folosesc încă de dinainte crema Chilled Oasis în fiecare dimineață și demachiantul bifazic.

Unul dintre produsele mele preferate pe care îl foloseam încă de dinainte și l-am regăsit în Summer Box a fost LipBalmul de la Nivea. Sunt foarte mulțumită de acest produs. Hidratează foarte bine buzele și nu îmi lipsește niciodată din geantă.

Despre deodorantele spray de la Nivea aș putea să vorbesc câteva zile pentru că sunt singurele pe care le tot recumpăr. Sunt singurele care mă mulțumesc și care rezistă pe parcursul zilei. Am primit și un gel de duș cu aromă de lemongrass. Aroma e perfectă pentru vară, iar formula de asemenea foarte fresh și răcoritoare.

Am mai primit încă două produse pe care încă nu am apucat, dar de-abia aștept să le încerc. Este vorba despre șamponul uscat și crema cu protecție solară.

Pe lângă toate acestea am primit o sacoșă foarte practică, un rucsac cu un imprimeu superb, brățara cu hashtagul campaniei și tricoul cu un mesaj ce inspiră încredere.

În încheiere te îndemn să te accepți pe tine așa cum ești, să ai încredere în tine și să ai în vedere numai lucrurile și momentele frumoase. Nu uita ca în fiecare dimineață să îți dai ție în oglindă primul like.
Don’t forget to #LikeYourself!

Iți mulțumesc pentru vizită și pentru că ai rămas cu mine până la final. Până data viitoare te astept pe Facebook și pe Instagram.

8 thoughts on “Don’t forget to #LikeYourself !

  1. Foarte drăguțe cuvintele și sfaturile tale! Campania #likeyourself e demna de apreciat și sunt mandra sa fac parte din acest proiect, încrederea în sine joaca un rol fundamental în viata tuturor, dar mai cu seama a noastră, femeile de toate vârstele. Te pup😘😘😘

    Liked by 1 person

  2. Imi place cum au gandit cei de la Nivea aceasta campania, cred ca tot mai multe branduri ar trebui sa aiba astfel de initiative.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.