REVIEWS · SKIN CARE

NUTTRA EFFECT BY AVON

Un nou colet de la BuzzStore a sosit la mine. Produsele pe care le-am încercat de această dată fac parte din gama Avon True Nutra Effects. Îmi amintesc că foloseam foarte multe produse de la Avon când eram în liceu și am fost foarte încântată să le încerc produsele și acum.

IMG_20180804_171544

Am primit trei produse pentru îngrijirea tenului din această gamă. Acestea sunt pe bază de cinci uleiuri prețioase și sunt gândite astfel încât să formeze o rutină de îngrijire în trei pași simpli.

Aplicată dimineața, crema hrănitoare cu microcapsule ce conțin cinci uleiuri prețioase promite hidratarea intensă a tenului fără senzație de ten gras și lipicios. Ideală ca bază de machiaj. Seara curățăm tenul de machiaj și de impuritățile acumulate pe parcursul zile cu uleiul de curățare și demachiere. Peste noapte lăsăm să acționeze elixirul cu proprietăți de regenerare tot cu cele cinci uleiuri prețioase. Acesta hrănește pielea în profunzime redându-i aspectul ferm și sănătos.

IMG_20180804_171522

IMG_20180804_171418

IMG_20180804_171501

Această gamă este recomandată tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil. Eu cred că este mai potrivită pentru tenul uscat și normal. Tenul meu este mixt și le folosesc în cantități mici pentru a nu îmi accelera producția de sebum. Produsele sunt la fel de eficiente și îmi simt tenul hidratat chiar dacă folosesc o cantitate mai mică de produs.

Uleiul de curățare îmi place foarte mult. Topește foarte bine machiajul și pielea rămâne hidratată datorită uleiurilor din compoziție. Elixirul hidratează pielea în profunzime și se absoarbe mai repede, ceea ce îl face mai ușor de folosit decât crema de zi. M-am obișnuit să alternez crema de zi cu elixirul în funcție de timpul pe care îl am și de produsele pe care le aplic ulterior.

IMG_20180804_171315

IMG_20180804_171306

Produsele din gama Avon True Nutra Effects le găsești aici.

Dacă vrei să participi și tu la campaniile BuzzStore te poți înscrie aici.

Îți mulțumesc pentru vizită, până data viitoare te invit pe Facebook și Instagram unde mă găsești cu numele Stephanie’s Choice.

18 thoughts on “NUTTRA EFFECT BY AVON

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.