HAUL · MAKEUP · SKIN CARE

Haul Yves Rocher

Produsele Yves Rocher sunt printre preferatele mele. Deși nu i-am descoperit de foarte mult timp am găsit la ei produse foarte bune care să mă mulțumească. Am plasat o comandă săptămânile trecute pentru că aveau reduceri și pentru că voiam să mai încerc produse de la ei.

Inițial am intrat pe site pentru reduceri și pentru a recumpăra câteva din produsele terminate. Din această categorie este apa de toaletă cu aromă de vanilie bourbon și gelul de duș cu rodie. Apa de toaletă are un miros dulce și minunat de vanilie care persistă. Îmi place foarte mult în această perioadă. Am găsit și o variantă din colecția de iarnă care are un miros foarte plăcut. Acestea au fost reduse la jumătate de preț. Gelul de duș cu rodie a fost îndrăgit recent de sora mea așa că i-am mai luat câteva.

cofcof

În urmă cu câteva săptămâni am văzut în online colecția de vară Maracuja cu fructul pasiunii și ghimbir. Mi-am luat un exfoliant vegetal de corp și gelul de duș din această gamă. Gelul de duș este cu particule mici, dar foarte abrazive. Exact cum îmi place. Am mai avut ceva asemănător tot de la ei și mi-a plăcut foarte mult.

Pentru că este mereu util, am luat și două tuburi de săpun de mâini din colecția de iarnă. Au aromă de vanilie albă și miros absolut delicios.

cofcof

Am mai încercat produse din gama Hydra Vegetal și mi-au plăcut. Am văzut că au îmbunătățit această gamă și mi-am dorit să o recumpăr. Am luat loțiunea tonică hidratantă și crema de față sub formă de gel. Ambele au fost la jumătate de preț. Am adăugat și apa micelară bifazică pentru că îmi doream să o încerc.

cof

Până pe 16 august au ofertă 1+1 la o selecție de produse. Am profitat și eu de ofertă și mi-am luat acestă cremă demachiantă, iar prețul a fost de 35 de lei. Mi-a atras atenția și am vrut să o încerc împreună cu buretele konjac pentru curățarea feței. Sunt curioasă dacă este la fel de abraziv ca cel de la Dm despre care v-am vorbit aici.

cof

Fac parte din Clubul Yves Rocher, iar la fiecare comandă primesc cadou diferite produse.

Am primit 2 geluri de duș cu aromă de cafea și un set cu 3 produse mini. Gelul de duș este în aroma mea preferată, iar setul este perfect pentru vacanță. Acesta conține un demachiant bifazic, o cremă de mâini și o cremă pentru față și corp.

Am primit și un creion de ochi într-o nuanță superbă de bronz. De-abia aștept să îl încerc în machiajul ochilor. Pentru că aveam ceva timp de la ultima comandă am primit un cod care mi-a oferit un portfard cadou. Este foarte drăgălaș si încăpător.

Clubul are anumite praguri pe care le poți atinge când plasezi o comandă . Eu le-am îndeplinit și am primit o eșarfă de plajă foarte mare și drăguță și o geantă de plajă foarte încăpătoare.

Yves Rocher a avut și o campanie drăguță. La 3 produse achiziționate din cele selectate ofereau o plasă de cumpărături pentru a nu mai încuraja cumpărarea pungilor din plastic.

Dacă vrei mai mule informații despre Clubul Yves Rocher nu ezita să îmi trimiți un mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe Instagram.

Ce produse Yves Rocher ai încercat? Ce produse din această comandă ți se par interesante?

Îți mulțumesc pentru vizită, până data viitoare te invit pe Facebook și Instagram unde mă găsești cu numele Stephanie’s Choice.

12 thoughts on “Haul Yves Rocher

  1. Ma tenteaza de mult acest brand, sa merg mai mult pe el. Am folosit si eu apa micelara hydra vegetal, produse din gama de iarna si vreau sa incerc mai multe. Nu stiu de ce nu am pus o comanda, m-am tot razgandit dar in curand pun si eu. Foarte frumos articolul, bune alegeri

    Liked by 1 person

  2. Wooo, ce de produse faine ți-ai luat!! 😘😘 Vreau și eu să iau apa demachiantă cu albăstrele. Am avut-o mai demult și mi-a plăcut.

    Liked by 1 person

  3. Ți-ai luat o grămada de produse dragi mie. O parte dintre ele le-am încercat deja. Colecția de Crăciun a fost favorita mea

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.