MAKEUP · REVIEWS

30 DE RUJURI – #7

Tema calendarului advent de anul trecut de la NYX a fost rujul. Acesta a conținut 24 de produse cu diferite texturi și culori. Datorită acestui calendar colecția mea este formată dintr-o varietate de produse de buze de la NYX. Așa că și astăzi o să vă vorbesc tot despre un ruj de buze lichid de la ei. Mai exact nuanța San Paulo din gama Soft Matte Lip Cream.

IMG_20180724_095357.jpg

IMG_20180724_095419.jpg

IMG_20180724_095418.jpg

Rujul pe care l-am folosit astăzi mi se pare perfect pentru vară. O nuanță de roz foarte drăguță și plăcută. Nu la fel de vibrantă ca nuanța Paris . După cum reiese din denumire este un ruj lichid cu textură cremoasă care se usucă mat. Textura lui este foarte lejeră, oferind o senzație de catifelare a buzelor. Culoarea se aplică ușor și uniform. Nu se strânge în crăpăturile buzelor și nu le usucă.

A rezistat în jur de 6 ore. S-a șters treptat de pe buze fără să arate inestetic. Pe centrul buzelor s-a șters într-adevăr mai mult. Nuanța rujului se pierde în cea a buzelor ceea ce face ca acest aspect sa fie aproape insesizabil.

IMG_20180724_152231.jpg

Varianta full size a produsului o găsești în magazinele NYX și pe MakeupShop. Prețul acestuia fiind de 32 de lei. Gama conține 43 de nuanțe de rujuri lichide denumite după orașele lumii.

În zilele următoare în highlights voi posta story-urile cu toate rujurile din calendarul advent de la NYX, așa că vă aștept pe Instagram ❤

Cum ți se pare această nuanță? Ai încercat acest produs?

*Pentru a reda realitatea, pozele sunt realizate cu telefonul și nu sunt editate.

Îți mulțumesc pentru vizită. Te invit să te abonezi pentru a fi la curent cu postările acestei provocări. Nu uita să urmărești pagina de Facebook – Stephanie’s Choice și contul de Instagram.

9 thoughts on “30 DE RUJURI – #7

  1. Ai niste buze foarte misto si cred ca orice ruj s-ar potrivi foarte bine, eu am niste tentative de buzisoare sio incerc sa le dau volum…cumva..prin culoare..macar sa nu para mai mici 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.