MAKEUP · REVIEWS

30 DE RUJURI – #4

Pentru astăzi am ales ceva puțin diferit. Deși restul machiajului este destul de clasic, pe buze am ales să port o nuanță de mov. Este puțin mai diferită și mai îndrăzneață aș spune, dar îmi place mult și mi se potrivește.

Este un ruj lichid mat din gama SuperStay Matte Ink de la Maybelline, iar nuanța este 95 Visionary. Are un aplicator foarte interesant care permite distribuirea produsului foarte bine si precis. Acesta reține cantitatea necesară aplicării rujului fără a fi necesară reintroducerea în recipient.

Are o textură lejeră care nu se strânge în crăpăturile buzelor. Rujul este foarte rezistent, dar la mine s-a uscat spre centrul buzelor. S-au format niște cojițe ce au facut ca rujul să se șteargă din aceea zonă. L-am purtat în jur de 9 ore (timp în care am băut și am mâncat) și cred că încă se vedea bine. Pe viitor voi încerca să îmi hidratez buzele înainte astfel voi evita uscarea și ștergerea rujului din centrul buzelor.

Găsești rujurile lichide mate din această gamă de la Maybelline în magazinele DM. Eu le-am achiziționat când erau reduse la 25 de lei. Online se găsesc pe Aoro la 31 lei, Emag și Elefant la 35-38 lei. Sunt 11 nuanțe disponibile, iar câteva dintre acestea le vei vedea în postările viitoare aici pe blog.

Cum ți se pare această nuanță ? Ai încercat rujurile lichide SuperStay Matte Ink de la Maybelline?

*Pentru a reda realitatea, pozele sunt realizate cu telefonul și nu sunt editate.

Îți mulțumesc pentru vizită. Te invit să te abonezi pentru a fi la curent cu postările acestei provocări. Nu uita să urmărești pagina de Facebook – Stephanie’s Choice și contul de Instagram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.